ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Waarde Sloopauto

Uw wilt uw sloopauto verkopen, maar wilt de waarde hiervan uiteraard ook weten. Wij vertellen u graag meer hierover. De waarde van de sloopauto wordt berekend aan de hand van de dagwaarde van uw auto en de conditie waarin deze natuurlijk verkeert. 

Waarde Sloopauto

Ineens is uw auto niet langer meer bruikbaar: dit kan komen doordat simpelweg de reparatiekosten te hoog zijn geworden, of dat de auto onherstelbare schade heeft opgelopen. Hoe dan ook: uw auto is een sloopauto geworden. 

De dagwaarde van uw auto is eenvoudig op te vragen middels de ANWB dagkoers indicatie. Weet u eenmaal wat hier uw auto ongeveer waard is, dan kunt u zelf nagaan in welke conditie uw auto verkeert. Wat zouden de kosten bedragen om uw auto weer op de weg te krijgen? Zijn deze lager dan de dagwaarde, dan zou u in principe in “de min” staan met de opbrengst van uw auto, maar zo werkt het natuurlijk niet. Veel auto-onderdelen zijn nog bruikbaar, en in ieder geval zal de auto aan metalen ook nog iets opleveren.

Al met al moet een auto welke ‘onder water staat’ nog steeds enkele tientallen, tot mogelijk zelfs honderden euro’s kunnen opleveren (dit hangt dan ook weer van het gewicht van de auto af e.d.)

Bij een goede, RDW erkende autosloperij zult u te allen tijde nog geld ontvangen voor een uw sloopauto. 

BEL 0657 18 27 92 Voor een erkende autosloperij

http://rnwonderweg.nl/waarde-sloopauto/