ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Auto Sloop

Een auto sloop in Rotterdam is zó gevonden: er zijn in Rotterdam vele autosloperijen actief en wanneer u opzoek bent naar onderdelen voor uw eigen auto is een bezoekje aan een autosloperij in de Prins Alexander polder bijvoorbeeld interessant. 

Sloopauto verkopen Rotterdam? Eerst prijsonderzoek houden!

Wilt u zelf uw auto verkopen aan een auto sloop in Rotterdam? Dan doet u er wellicht verstandiger aan niet zomaar een autosloperij in Rotterdam te bezoeken, maar eerst eens via internet te oriënteren welke officiële autosloperij u de hoogste prijs biedt voor uw sloopauto.

Zo biedt onze auto sloop hoge vergoedingen voor elke sloopauto/schadeauto. Wij zijn aangesloten bij de RDW en halen kosteloos in Rotterdam (e.o.) uw sloopauto op! 

Zo ziet u, u hoeft helemaal niet zélf naar een auto sloop! Onze auto sloop komt naar u! Kosteloos. Het afgesproken bedrag voor uw auto wordt door onze chauffeur aan u uitbetaald. Ook geeft deze u meteen het vrijwaringsbewijs af. 

Wij komen gewoon bij u voor de deur de sloopauto ophalen. Of u nu in drukke gedeeltes woont van Rotterdam, of in een rustige buitenwijk, zoals Schiebroek; het maakt voor ons niet uit. Wij komen ook ’s avonds auto’s ophalen. U kunt zelf uw voorkeur aangeven.

BEL NU: 0657 18 27 92

Voor een mooi bod op uw auto!

http://www.123autos.nl/autosloop-rotterdam/