ABNY
Image default
Mode en Kleding

Zwemkleding grote maten voor heren

Strakke zwembroek verplicht?

Sommigen vinden het geen probleem om een strakke zwembroek te dragen of hebben er een voorkeur voor, anderen zweren echt bij het ‘losse model’. Maar wat zijn de regels op de (camping)zwembaden in het buitenland? Vooral in Italie en Frankrijk zijn er regels voor het dragen van zwembroeken door heren en jongens, maar elke camping en elk zwembad gaat hier anders mee om.

In sommige zwembaden zijn alle ‘losse zwembroeken’ verboden, in andere zwembaden accepteren ze alle zwembroeken, maar is het dragen van een normale boxershort onder de zwembroek weer verboden.

Helaas is er dus geen eenduidig antwoord te geven op de vraag. Het is dus aan te raden om vooraf bij op de website van de camping te kijken of te informeren of er regels gelden voor het dragen van zwemkleding. Bij biggymanskleding vind je een groot assortiment strakke zwemboxers en zwemslips voor heren.

http://www.biggymanskleding.nl/