Fotograaf Zwolle

Fotograaf Zwolle

 

Vincent Hartman Fotografie uit Zwolle staat bekend om zijn exclusieve bruidsreportages in de regio Zwolle en Raalte. Al jaren weten aanstaande bruidsparen de weg naar de fotostudio van de fotograaf in Heino te vinden. Toen de studio nog in Zwolle was richtte de fotograaf zich voornamelijk op particulier opdrachtgevers voor trouwreportages en portretfotografie en familiefoto’s. Momenteel bestaat het merendeel van de opdrachten uit reclamefotografie en bedrijfsfotografie, interieurfotografie, en productfotografie.

 

Bruidsreportages

Het fotografiebedrijf van Vincent Hartman Fotografie in het landelijk gebied bij Zwolle is heel bijzonder. Het is geen winkel en ook geen van huis uit werkende fotograaf, maar een goed geoutilleerde fotostudio die veelal werkt voor reclame en communicatie bureau’s. Dit is te merken aan de conceptmatige en grondige aanpak van de fotograaf voor de wat meer gestilleerde en geposeerde pagina’s in het trouwalbum. Bijzonder is de combinatie met het vastleggen van emotie en gebeurtenissen op een dag door anticiperen en snel reageren. Door de veelheid aan verschillende soorten fotografie opdrachten is de fotograaf zeer veelzijdig.

Voorafdgaand aan de trouwdag hebben bruidspaar en fotograaf elkaar al enkele keren ontmoet. Op de huwelijksdag zelf loopt er dan geen ‘vreemde’ rond met zijn camera, maar gewoon Vincent die overal en nergens is te vinden zonder verstorend te werken. Door ervaring weet de fotograaf van StudioVHF steeds het goede beeld te verzamelen zonder de officiele plechtigheden bij de ceremonie te verstoren.

 In de week na de huwelijksdag kan het pasgetrouwde paar de eerste resultaten zien via een speciaal daarvoor aangemaakte en beveiligde weblink. Het bruidspaar kan de verrichtingen van de fotograaf bij de beeldbewerking volgen. Vervolgens wordt gestart met de opmaak van het trouwalbum. In overleg met het bruidspaar worden er na het tonen van het eerste album design enkele wijzigingen doorgevoerd zodat het album helemaal aan de wensen voldoet. Vanzelfsprekend worden uitsluitend de beste materialen gebruik en worden de foto’s afgedrukt op Fuji professional fotopapier. Het album wordt handmatig ingebonden en er is een ruime keuze aan materialen voor de cover.

Portet en familiefoto’s

Lokaal is de fotograaf van Vincent Hartman Fotografie uit Zwolle te vinden bij diverse aangelegenheden in de familiesfeer, zoals huwelijks jubilea, verjaardagen, receptie en feesten. Ook worden er veel portretten en familiefoto’s gemaakt in de fotostudio, maar ook zwangerschapsshoots en newborn.

De fotostudio heeft een vaste rondwand waarbinnen er een groep gefotografeerd kan worden tot 15 personen. In een aparte ruimte bevinden zich een kap- en visagie tafel met goede verlichting. De ruimte is door middel van lichtdichte rolschermen af te scheiden van de opnameruimte voor privacy bij het omkleden. 

In de studio zijn voorbeeldalbums aanwezig voor trouwreportages. Ook worden verschillende afdruk en wanddecoratiemiddelen getoond, zoals aluminium wissellijsten, canvas, flatscreen canvas, dibond, brushed aluminium en iced-image. Voor de canvas prints hebben wij erg mooie en zware Barok lijsten, maar ook de lichtere en strakken baklijsten.

Zakelijke fotografie

Voor zakelijke opdrachtgevers wordt er een veelzijdigheid aan foto’s geleverd. Van een zakelijk portret op lokatie in Zwolle of omgeving of een profielfoto in de studio. De fotostudio is ook de geeigende plek voor productfotografie, mode en glamour fotografie. 

Door heel Nederland fotografeert de Zwolse fotograaf interieurs en architectuur voor interieurbouwers, projectinrichters en architecten. Ook zijn zijn foto’s te vinden in landelijke vakbladen en enkele regionale uitgaves.

Wij ontmoeten u graag in onze studio !

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/