ABNY
Image default
Mode en Kleding

Wereldse Juwelen: bijzondere sieraden uit alle windstreken

Sieraden zijn de accessoires om een outfit helemaal compleet te maken. Bijzondere sieraden zijn daarbij echte blikvangers. De bijzondere sieraden van Wereldse Juwelen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen. Want de sieraden worden gemaakt door plaatselijke edelsmeden uit verschillende landen.

Maak een reis met je sieraden

De zilveren sieraden in de webshop van Wereldse Juwelen worden met de hand gemaakt door edelsmeden uit Tibet, Nepal, Indonesië, Peru, Nieuw-Zeeland, Afrika en Mexico. En dat zie je ook duidelijk terug in het gebruik van kleur, de vormen die worden gebruikt in het ontwerp en de edelstenen die in de sieraden worden gebruikt. Alles wordt met de handgemaakt, dus ieder sieraad is uniek. Hoewel de culturele invloeden van de landen duidelijk zichtbaar zijn in de zilveren sieraden zijn ze wel goed met elkaar te combineren. Maak een wereldreis met je accessoires en draag een zilveren ring uit Tibet samen met een kleurrijke hanger uit Peru.

Uitgebreide collectie

Wereldse Juwelen kent een zeer uitgebreide collectie sieraden. Je kunt de collecties per land bekijken, maar ook per soort sieraad. Bekijk eens alle zilveren ringen of zilveren oorbellen op een rij. Of neus rond tussen alle sieraden uit Mexico. Je kunt complete setjes bij elkaar shoppen, want we bieden armbanden, ringen, oorbellen, hangers en kettingen aan.

Echt zilver

Ieder sieraad dat je in de webshop koopt is gesmeed van echt zilver of is gemaakt van leer. Deze eerlijke materialen worden door iedereen goed verdragen en zijn makkelijk te combineren met diverse outfits. Dankzij de prachtige afwerking kun je de zilveren sieraden dragen bij een zakelijke outfit, je feestjurkje of gewoon met een mooie top en je favoriete jeans.

De webshop

Wereldse Juwelen brengt in haar webshop de sieraden online op mooie wijze onder de aandacht. Wil je de sieraden online bekijken, dan kun je per sieraad mooie foto’s verwachten die echt representatief zijn voor het product. Door de sieraden via Wereldse Juwelen aan te schaffen ben je verzekerd van een goede service, een veilige betaalomgeving (waaronder iDeal en Pay Pal) en een goede retourservice. Ook worden alle sieraden gratis verpakt als cadeau. En de verzendkosten zijn ook nog eens gratis. Ben je op zoek naar een uniek sieraad van zilver en heb je het snel nodig? Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, betekent dat je het de volgende dag al in huis hebt om ermee te kunnen pronken.

http://www.wereldsejuwelen.nl