ABNY
Image default
Aanbiedingen

koop nu een Olieverfschilderij

Wil je een olieverfschilderij kopen? Bij de Schilderijwebshop kan je een grote collectie aan olieverfschilderijen kopen met een diversiteit aan thema’s. Wij hebben een groot aanbod aan moderne schilderijen, abstracte schilderijen, dieren schilderijen, landschap schilderijen, boeddha schilderijen en stilleven schilderijen. Zo vind je altijd een olieverfschilderij dat bij je past. Wij bieden hoge kortingen en bovendien kunnen meer dan driehonderd schilderijen direct vanuit de voorraad geleverd worden. Een olieverfschilderij kopen bij Schilderijwebshop biedt jou, naast de hoge kortingen en aanbiedingen, meerdere voordelen. Schilderijwebshop hecht daarbij grote waarde aan haar servicementaliteit. Snelle bezorging binnen 24 uur (mits voorradig), gratis retournering en 14 dagen bedenktijd. Past het schilderij toch niet bij jouw interieur? Dan stuur je deze kostenloos terug of ruil je hem om voor een ander schilderij.

Ben je een liefhebber van olieverfschilderijen en wil je graag online een olieverfschilderij bestellen? De afmetingen van de handgeschilderde kunstwerken variëren net als de kleuren en de expressie, zodat je altijd een schilderij vindt dat bij je past. Een olieverfschilderij kan in verschillende kunstuitingen vorm krijgen. Ee

Olieverfschilderij kopen? Wat is het verschil tussen olieverf en acrylverf?

Bij ons kan je alleen olieverfschilderijen kopen. Olieverf is een mengsel van pigment in de vorm van een zeer fijn gekleurd poeder met als bindmiddel een plantaardige drogende olie, meestal lijnolie. Olieverf bestaat vanaf de 15e eeuw. Olieverf is een zeer veelzijdige verfsoort, waarmee zowel dekkend als transparant geschilderd kan worden. De verf kan in dunne gladde lagen worden aangebracht, maar er kunnen ook sterke effecten bereikt worden als de verf met volume wordt verwerkt, zodat de verfstreken zichtbaar blijven. In extreme vorm wordt de impastotechniek gebruikt. Koop een goedkoop schilderij bij Schilderijwebshop.nl

De basis van acrylverf is een acrylaatharsdispersie van minuscule deeltjes acrylaat verdeeld in water. Deze dispersie ziet eruit als een melkachtige vloeistof maar droogt helder op door de verdamping van het water, waarbij de deeltjes op de ondergrond neerslaan in een flexibele (copolymere) laag. De bindmiddellaag is na droging transparant en toont dan de natuurlijke pigmentkleur.

Acrylverf kan worden verdund met water of tolueen, en is na droging watervast. Het drogingsproces is onomkeerbaar.
Tijdens het drogen wordt de kleur van acrylverf iets donkerder en vindt er door de verdamping ook een aanzienlijk volumeverlies plaats. Om een controleerbaar impasto-effect met acrylverf te bereiken is het daarom nodig een vulmiddel te gebruiken. Zowel de verkleuring als het krimpen komt bij olieverf niet voor.

Om deze reden kan je bij ons alleen hoogwaardige handgemaakte olieverf schilderijen kopen. Een olieverfschilderij kopen doe je voordelig, eenvoudig en snel bij de Schilderijwebshop.nl. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

http://schilderijwebshop.nl/olieverfschilderij-kopen/