ABNY
Image default
Aanbiedingen

Nieuwe matrassen

Er zijn nieuwe matrassen aangekomen in dematrassengigant filialen in Aalst. Kies voor dematrassengigant en kies voor hoge kwaliteitsmatrassen, en dat aan de laagste prijzen. De zeer grote winkel is echt aangenaam vertoeven. U zal verbaasd staan door het ruime aanbod van boxspring bedden en matrassen. Er staan er denk ik meer dan vijftig!

U krijgt – als u dat wenst – deskundige uitleg door één van de vele ervaren adviseurs die daar rond lopen. Vergis u niet: in de prijs zit ook de gratis levering door hun eigen leveringsdienst. Dat is toch mooi meegenomen niet? Heeft u nog een oud matras en wilt u dit kwijt? Verlies geen tijd en geld door naar het containerpark te gaan en laat dit gratis terugnemen door dematrassengigant. Er wordt tot 10 jaar garantie gegeven, dat zegt toch genoeg over de kwaliteit van de matrassen denk ik. Indien het toch verkeerd zou gaan en u een slecht matras gekozen heeft kan u deze binnen de week terug omruilen voor een nieuwe. Waar wacht u nog op? Tijdens deze periode zijn er ook kloppen te doen: ze geven tot 40% korting. Haast je dus snel en kies voor een matras bij dematrassengigant. Ze hebben 2 filialen, eentje op de Gentsesteenweg in Aalst en eentje in de Denderstraat, ook in Aalst.

U kan kiezen uit een pocketveermatras, een bultex schuimmatras, een bonellveermatras of een traagschuimmatras. Elk matras heeft zijn specifieke voordelen. U kan ze best eens komen testen en zelf een oordeel vormen welke matras het best bij uw lichaam past. U voelt onmiddellijk welk matras het beste aanvoelt.

http://www.dematrassengigant.be/matrassen