ABNY
Image default
Aanbiedingen

Houtskeletbouw

Er bestaan heel wat vooroordelen over houtskeletbouw, meestal onterecht. Onze bouwadviseurs vertellen u graag meer over onze troeven en aanpak en beantwoorden alle vragen die u heeft. Ervaar zelf de voordelen van houtskeletbouw door één van onze kijkwoningen te bezoeken. Danzij houtskeletbouw bouwt u energiezuinig en heeft u een lagere factuur iedere maand. Qua brandveiligheid zit u op dezelfde hoogte als met een klassieke woning. Dankzij de dunne wanden heeft u een maximale ruimte binnenin. Wij gebruiken de zogenaamde droge bouwmethode waardoor er geen extra stookkosten zijn om het bouwvocht de onttrekken. Er is een gelaagde opbouw voorzien speciaal voor de geluidsisolatie.

3bouw levert steeds kwaliteitswoningen af aan de scherpste tarieven. In deze prijs zit een uitzonderlijk snelle aflevering: als we vandaag kunnen beginnen kan u binnen 5 maanden verhuizen. Houtskelet biedt enkel voordelen en het is nog goed voor het klimaat ook. Met hout bouwen wij samen aan een duurzame toekomst.

Het hout dat we gebruiken is afkomstig uit Scandinavische bossen en is volledig hernieuwbaar. Het is bovendien niet vervuilend tijdens exploitatie en verwerking. Op het einde van de cyclus is ons hout volledig recycleerbaar en dus een topper anno 2013. Een dikke isolatielaag wordt aangebracht tussen de verschillende steunstijlen. Door dit soort isolatie heeft uw huis een zeer lage thermische inertie en warmt ze dus enorm snel op. Tevens wordt de hele woning in de spouwruimte nog eens ingepakt met een spouwplaat zodat koudebruggen worden uitgesloten. De isolatie laat u enorm besparen op de factuur en dat voelt u iedere maand. Het K-peil van de meeste woningen bevindt zich rond het K-peil van een lage energiewoning. Kies voor 3dbouw en u zal het zich niet beklagen. Meer informatie vindt u op onze website.

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw/