ABNY
Image default
Bedrijven

Poetshulp dienstencheques in Laken

Bent u op zoek naar een poetshulp dienstencheques in de regio Laken? Aarzel niet en contacteer home comfort services, een erkend dienstenchequecentrum die al jaren werkt voor Brussel en de Vlaamse rand. Na een harde, lange week werken is het soms aangenaam om hulp in te schakelen voor alle huishoudelijke taken zoals strijken, poetsen, eten maken en boodschappen doen. 

De vele, professionele medewerkers hebben ettelijke jaren ervaring en staan iedere dag klaar om u te helpen met verscheidene opdrachten en taken die soms al dagen staan te wachten om uitgevoerd te worden. De schoonmaak van de woning kan soms lang uitgesteld worden omdat het een grote taak is en niet iedereen daar de tijd voor vindt. Gezinnen met kinderen hebben nog minder tijd omdat de kinderen naar school moeten en meestal ieder weekend naar hun voetbaltrainingen moeten gebracht worden. Wilt u s’ avonds niet meer dweilen of stofzuigen, huur dan home comfort services in. Dankzij de dienstencheques en hun fiscaal voordeel is dit een lage kost voor iedereen.

U kan ons personeel ook inschakelen om uw ramen te kuisen of om eten te maken. Wij bieden een unieke dienstverlening met twee huishoudhulpen. Wij schakelen maar liefst 2 personen in om uw huishoudelijke taken uit te voeren. Zo bent u tenminste absoluut zeker van een continue dienstverlening door mensen die uw huis goed kennen. Indien er iemand ziek zou vallen, kan u dus altijd terug vallen op een backup. Dit uniek systeem vermijdt nieuwe introducties of rondleidingen wanneer uw huishoudhulp afwezig is. Bovendien krijgt u werknemers die elkaar motiveren en tips en ervaringen kunnen uitwisselen met elkaar. De klant voorziet telkens zelf hun eigen schoonmaakgerief en bijhorend materiaal zoals een borstel of een spons voor de huishoudhulp. Zoekt u een poetshulp in Laeken? Contacteer ons dan vlug aangezien wij daar op zoek zijn naar meer werk. Alvast bedankt en hopelijk tot gauw! Met vriendelijke groeten, Dimitri Abbeloos.

http://www.homecomfortservices.be/nl/onze-diensten/poetshulp-dienstencheques