ABNY
Image default
Dienstverlening

Tegels van Eurostone

Tegels kan je in verschillende vormen aantreffen. Zo biedt Eurostone deze tegels aan, ik heb er voor alle zekerheid ook ons volledig gamma vermeld: wij bieden zowel terrastegels aan als badkamertegels. Voor beide ben je bij Eurostone op het juiste adres. Kwaliteit verzekerd en een perfecte service na de verkoop die je nergens anders kan vinden.

  • terrastegels
    Deze voldoen aan 3 voorwaarden: de klant moet deze mooi vinden, ze moeten uiteraard makkelijk in onderhoud zijn en ze moeten tegen een stootje kunnen aangezien er altijd iets op kan vallen. De terrastegels van Eurostone tonen deze 3 kwaliteiten en zijn de beste op de markt. Bovendien vindt u ze bij ons in veel verschillende groottes en verschillende kleuren. U bepaalt de kleur en de grootte van de tegels zelf. We helpen u om de gepaste tegels voor uw terras te kiezen. Kunt u zelf niet kiezen? Bekijk dan onze catalogus om inspiratie op te doen.
  • badkamertegels
    De juiste badkamertegels uitkiezen is voor niemand gemakkelijk. Het gamma is zeer uitgebreid en de mogelijkheden zijn werkelijk oneindig wat de keuze nog moeilijker maakt. Eurostone kan je ideeën en tips geven die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Maar hoe kies je nu in godsnaam de juiste tegels? Kies je voor een klassieke of moderne stijl? Wij raden aan om voor lichte kleuren te gaan aangezien een badkamer meestal een kleine ruimte is. De traditionele faiencetegels moeten anno 2013 steeds meer en meer wijken voor mozaïekstenen. De formaten zijn ook groter geworden. Grote tegels doen een badkamer namelijk groter lijken, maar toch heeft het geen enkele zin om in een kleine badkamer grote tegels te plaatsen. Je moet dan veel snijden en daardoor zal de badkamer niet mooi zijn. Wist je dat voor wanden vaak rechthoekige tegels worden gekozen? De reden is dat vierkante exemplaren aan een vloer doet denken.
http://www.eurostone.be/tegels