ABNY
Image default
Dienstverlening

Wireless wifi thermostaat

Kent u toevallig iemand die op zoek is naar een wireless wifi thermostat dan moet u deze persoon zeker laten doorverwijzen naar deze nieuwe website. Volgens mij is de zaakvoerder deheer Vermeiren maar zijn voornaam ben ik kwijt. Hij laat ons via zijn website verschillende reviews zien voor de verschillende modellen die op de markt te vinden zijn. En dat zijn er heel wat, geloof me! Een van de vele reviews voor de wireless thermostaten kan je bekijken voor de Trane Remote Energy Thermostat. Dit toestel biedt u de meeste controle over uw eigen woning, eender waar je naartoe trekt. Hiervoor gebruikt het toestel het zogenaamde Home Intelligence systeem, gebouwd door Nexia. De interface is makkelijk in gebruik en laat iedereen toe om bijvoorbeeld vanop afstand de temperatuur van je woning te wijzigen. Dit is een zeer aangename feature wanneer je op voorhand de verwarming wil op zetten. Iedereen weet dat het altijd een lange tijd duurt vooraleer de woonst goed opgewarmd is dus dan kan je de centrale verwarming maar beter op voorhand reeds aan zetten. Ben je niet op je gemak en wil je via een laptop of iPhone te allen tijd een beeld zien van jouw living room, dan is dit zeker en vast mogelijk. De zogenaamde Z-Wave technologie zorgt er voor dat je via wifi alle beschikbare sloten remote kan vast doen. Je kan ook remote alle lichten aan en uit zetten. Zijn je sleutels gesloten tijdens een feest, laat dan de code wijzigen van je huis. Dan ben je zeker dat de dief niet binnenkan met een code die je misschien al een paar maanden gebruikt. Dankzij domotica is dit allemaal mogelijk. De laatste handige feature is een SMS of e-mail die je ontvangt wanneer iemand een verkeerde code ingeeft. Je zal het maar meemaken dat je zo 5 SMS berichten ontvangt in dezelfde minuut. Dan ben je de dieven te snel af en kan je vlug de politie bellen. Een noodzakelijk kwaad vandaag de dag dat de nodige veiligheid biedt voor iedereen!

http://www.wirelesswifithermostat.com/