ABNY
Image default
Electronica en Computers

Harde schijf recovery bij Data Recovery Nederland

EEN BEVALLING KUN JE NIET OVERDOEN

Ondervindingen van één van de klanten van Data Recovery Nederland

 

Graag wil ik mijn ervaringen met Data Recovery Nederland met u delen.

Tijdens de geboorte van mijn eerste dochtertje had mijn man natuurlijk volop foto’s gemaakt. Wat waren we blij en wat was ze mooi. De kraamtijd was een heerlijke tijd. Maar het was ook een drukke tijd met veel visite. Het zoontje van mijn broer stootte per ongeluk het digitale camera van de tafel. Deze viel met een klap op de grond. Weg foto’s! We konden er niet meer bij komen. Natuurlijk was ik in tranen. Die tijd konden we nooit meer overdoen.

Mijn broer die zich wel schuldig voelde, wilde ons wel helpen om de foto’s weer terug te krijgen. Hij had ooit wel eens iets van “harde schijf recovery” gehoord. Bij het surfen op het Web stuitte hij direct op “Data Recovery Nederland”.  “Data terughalen”en “Geen data, geen kosten” sprak ons wel aan. We hebben meteen een diagnose aangevraagd. Daarna wisten we precies hoeveel het ons zou gaan kosten om de foto’s weer terug te krijgen. Die waren natuurlijk onbetaalbaar.

Binnen een week hadden wij de foto’s weer terug. Netjes thuis bezorgd op een ander schijfje. Wat een service en wat een geluk. . .

Één ding hebben wij hier wel van geleerd: Tegenwoordig maken wij op vaste tijden een online back up. Het is heel fijn dat wij de foto’s van ons dochtertje toch nog terug hebben gekregen maar dit zal ons nooit meer gebeuren!

 

http://www.datarecoverynederland.nl/harde-schijf-recovery.html