ABNY
Energie

Led inbouwspots badkamer

Bent u op zoek naar zuinige led inbouwspots voor in de badkamer? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Hier vindt u een ruim assortiment aan led inbouwspots in alle soorten en maten. Naast vele spots voor binnen gebruik kunt u enkele inbouwspots ook gebruiken voor in de badkamer of buiten! Led verlichting kent vele voordelen waardoor led zeer populair is geworden. Stap nu over op zuinige led inbouwspots van Ledlampenfabriek.nl en begin vandaag nog met stroom besparen! In de webshop kunt u eenvoudig led lampen kopen tegen scherpe prijzen! Wij staan u elke dag te woord per mail, chat of telefoon. Eenvoudig betalen met een digitale accept giro!

Led spots voor in de badkamer

Heeft u led spots nodig voor in de badkamer? Dan kunt u bij deze webwinkel terecht. Hier vindt u namelijk een brede collectie aan zuinige led spotjes in alle soorten en maten, steeds meer mensen stappen over op led spot verlichting omdat het stroomverbruik aanzienlijk lager is, naast het lage stroomverbruik is het hoge aantal branduren van led lampen ook een groot voordeel, deze spots gaan een stuk langer meer dan uw traditionele verlichting.

Welke spots in de badkamer?

We krijgen vaak de vraag welke spots er het meest geschikt zijn om in de badkamer te gebruiken. Het is hierbij handig om altijd even na te gaan wat de IP normering van de spot is en of het armatuur waterdicht is. De waterdichtheid van verlichting wordt aangegeven met een IP normering, IP20 is nit waterdicht, IP44 is spatwaterdicht en IP65 is volledig waterdicht. Voor buitentoepassingen en badkamers wordt er daarom altijd gebruik gemaakt van spots met een IP44 beschermingswaarde of hoger zelfs. Boven de douche dient u altijd een volledig waterdichte led inbouwspot te gebruiken.

Led spots online kopen

Als u op zoek gaat naar een webwinekl waar u online led spots kunt kopen dan komt u al gauw bij de shop van Led-inbouwspots.nl uit. Hier vindt u namelijk het grootste assortiment aan zuinige led spots! Naast een groot assortiment kunt u hier ook de benodigde accessoires online kopen. U kunt eenvoudig afrekenen en het pakket wordt gratis verzonden binnen twee werkdagen bij u thuis afgeleverd! Bovendien zit er op alle producten twee jaar garantie!

http://www.ledlampenfabriek.nl/inbouw/

Gerelateerde artikelen

Zonnepanelen nu voor iedereen bereikbaar

Een primeur voor elektrische boilers; een elektrische boiler met anti- kalk functie.

Airconditioning voor het hete zomer seizoen