ABNY
Image default
Mode en Kleding

Alle kortingen van online schoenenwinkels

Misschien bestel je regelmatig bij een van de schoenenwinkels als Omoda en Zalando. Als je jouw bestelling aan het afronden bent wordt er gevraagd om een kortingscode. Vele mensen weten niet wat ze hiermee aanmoeten. Een kortingscode is een manier om jouw over te halen de bestelling te plaatsten. Doordat je jouw schoenen net even wat goedkoper kan kopen dan bij de concurrent. De prijzen van schoenen liggen namelijk over het algemeen overal gelijk. Alleen tijdens de uitverkoop, na het modeseizoen, kunnen de prijzen wat verschillen. Als er bijvoorbeeld een kortingscode is ter waarde van 10 euro is dat een leuke bijkomstigheid.

Waar vindt ik kortingscodes?

Kortingscodes vindt u op vele websites, van kleine tot zeer grote. Het zoeken doet u het beste door enkele sites af te gaan. Waar de ene site 5% korting geeft, kan een andere website een kortingscode hebben van 10%. Goed zoeken loont dus zeker. Ook op de site van de aanbieder zelf maakt u kans om een kortingscode te vinden. Soms zijn er ook spaaracties speciaal voor terugkerende klanten.

Hoe gebruik je een kortingscode

Dat is eigenlijk simpel, een kind kan de was doen. U kopieert de code vanaf de website en plakt deze in het speciale vakje hiervoor. U klikt op de knop verwerken en ziet direct of de betreffende kortingscode nog geldig is. Indien dit het geval is rondt u de bestelling af zoals u gewend bent.

Welke winkels werken tegenwoordig met kortingscodes? Dat zijn er gelukkig voor u, steeds meer. Dit komt omdat webshops zoals Zalando en Wehkamp er veel gebruik van maken. De kleinere webshops volgen deze trend, die is overgekomen vanuit het Verenigd Koninkrijk en Amerika. Heb je zelf een actiecode die je ontvangen hebt maar niet gaat gebruiken, laat hem dan achter op een van de site. Misschien maakt u er op deze manier iemand anders gelukkig mee. Kunt u op geen enkele website een kortingscode vinden voor de winkel van uw keuze, zoek dan eens op Twitter of Facebook pagina van de winkel.

http://www.kortingscodeschoenen.nl