ABNY
Image default
Internet

Apps maken voor Android en iPhone

Apps voor Android en iPhone

iMediaStars ontwikkeld goedkoop maar professionele Apps voor Android en iPhone. Ben u als ondernemer op zoek naar een applicatie voor uw onderneming? Stop dan nu met zoeken want u heeft de scherpste aanbieder van mobiele apps gevonden.

Service die verder gaat

De service van iMediaStars gaat verder dan die van de meeste andere app ontwikkelaars. Zo levert iMediaStars niet alleen apps voor Android en iPhone, maar denken ze ook mee in over het vermarkten van de app en leveren ze offline promotie matteriaal aan zoals flyers, posters, onderzetters om uw app een vliegende start te geven.

Apps die verschil maken

Een app in natuurlijk ook gewoon een leuk hebbedingetje maar het doel van een iPhone en Android app is natuurlijk de band tussen u en uw doelgroep te verbeteren, zorgen voor meer nieuwe en terugkomende klanten en het verhogen van de omzet. Om deze reden heeft iMediaStars al reeds de beste functies ontwikkeld  die er voor zorgen dat uw beter in contact met uw doelgroep blijft staan en dat uw doelgroep de weg naar uw onderneming terug blijft vinden.

 

 

http://www.imediastars.nl