ABNY
Image default
Vakantie

Vakantie naar Italië?

Bent u op zoek naar  een speciale reis? Een reisorganisatie gespecialiseerd in Italië met veel ervaring in het vak is dan wat u nodig heeft. Al meer dan 10 jaar reizen wij met veel plezier door Italië en hebben daarbij bijzondere locaties in o.a. Toscane, Sicilië en Sardinië ontdekt. Alle accommodaties van Noord- naar Zuid-Italië zijn door ons zorgvuldig geselecteerd, bezocht en beoordeeld. 

Wij helpen u graag bij het vinden van uw geschikte vakantie naar Italië. Heeft u een autorondreis of fly-drive gekozen en wilt u deze verlengen, verkorten of kiezen voor andere accommodaties? Al de Italië rondreizen kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Zoek een reisorganisatie met een gespecialiseerd vakantieaanbod naar Italië. Zij bieden hotels, agriturismo, appartementen, huizen en/of villa’s in Italië, maar vooral autorondreizen en fly-drives, de perfecte manier om kennis te maken met Italië, een veelzijdig vakantieland.

Een rondreis door Italië is genieten van mooie steden en dorpen, indrukwekkende bezienswaardigheden, schitterende landschappen én de Italiaanse keuken.

De accommodaties zijn geselecteerd op basis van comfort, ligging, kwaliteit én de gastvrijheid van de eigenaren. Alle accommodaties zijn door Minerva Reizen bezocht en zij onderhouden een goed contact met de eigenaren.

Het aanbod is gevarieerd met keuze uit diverse rondreizen en fly & drives in Italië. Wanneer u op reis gaat met Minerva Reizen Italië  ontvangt u uitgebreide reisinformatie én nuttige en leuke tips over de betreffende accommodatie en omgeving. Zo kunt u optimaal genieten van uw vakantie in Italië!

http://minervareizen.nl/