ABNY
Woning en Tuin

Tip voor installatie whirlpool

Installatie van de whirlpool

Als u een whirlpool hebt gekocht bij ons van sanitairtotaal is de volgende stap de whirlpool thuis te instaleren. Deze installatie is makkelijk door uzelf te doen aangezien wij de whirlpool volledig bij u thuis afleveren. Daarnaast is het bad voorzien van de zogenaamde plug en play  methode. Het enige wat u zelf moet installeren op de whirlpool zijn de vaste vul kraan, de handdouche en het eventuele bedieningspaneel. Uiteraard leveren wij voor dit alles het bijbehorende aansluitmateriaal. Mocht u onverhoopt toch tegen problemen aanlopen tijdens de installatie, laat ons dit dan direct weten! Dan gaan wij u helpen. Voor onze ervaren medewerkers is het installeren van een whirlpool een koud kunstje, zelfs wanneer er complicaties zijn!

Tip voor installatie whirlpool

Wij adviseren u ten alle tijden onder het bad ook badkamertegels te leggen. Wanneer er tegels onder het bad liggen is deze vele malen makkelijker te verplaatsten. U kunt het bad nu immers schuiven in plaats van tillen. Een ander voordeel is dat wanneer u de whirlpool uit uw badkamer wilt halen, u wel een nette vloer hebt liggen in plaats van een lelijke lege plek. Wees dus verstandig en leg altijd in de gehele badkamer tegels op de vloer. Wellicht had u dit al lang zelf bedacht, het kan echter geen kwaad het nog eens te benadrukken! En voor degene die er nog niet aan hadden gedacht, doe je het er voordeel mee!

Goede service

Wij van sanitairtotaal vinden het van groot belang u als klant een goede service te bieden. Vandaar dat wij hier veel aandacht aan besteden en onze werknemers op het hart drukken klantvriendelijk te zijn. Wij willen u daarom vragen als u klachten hebt deze bij ons te melden. Zo kunnen wij leren van onze fouten en de service verbeteren!

http://www.sanitairtotaal.nl/nl/whirlpool/

Gerelateerde artikelen

Een loungeset die bij mooi bij de tuin past

Eenvoudig een kozijn samenstellen met een configurator

Verhuisbedrijf Amsterdam