ABNY
Image default
Woning en Tuin

Waarom isolatie loont

Waarom loont isolatie, de meeste mensen denken dat het een dure grap is om te laten installeren. Het is misschien een investering maar u krijgt er veel voor terug. U kunt namelijk veel besparen op uw stookkosten. Vooral nu de winter voor de deur staat en de verwarming steeds vaker weer aan gaat. Er kan veer warmte verloren gaan door uw dak, u doet er goed aan als u uw dak laat isoleren. U kunt tot 25% op uw energie kosten besparen als u uw dak laat isoleren. 25% is erg veel, u kunt dus veel besparen door de isolatie. Tevens gaat de waarde van uw huis gelijk omhoog.

Vloerisolatie

Van uit de kruipruimte komt er veel kou van buiten naar binnen. Dit wilt u het liefste voorkomen, dat kan door vloerisolatie. U kunt wel tot 20% besparen op uw energierekening door een vloerisolatie uit te laten voeren. Net als dakisolatie is dit een investering dat zich wel terug betaald. U betaald zeer weinig aan uw energierekening want als het huis eenmaal warm is, blijft het ook warm door al deze isolaties. Er verdwijnt geen warmte meer door het dak en er komt geen hou meer door de vloer heen. Uw huis blijft heerlijk warm als u eenmaal de verwarming aan heeft staan.

Gevelisolatie

Naast het isoleren van uw dak en vloer hebben wij ook gevelisolatie. Met gevel isolatie bespaard u nog eens 25% op uw energierekening. Mocht u alleen gevelisolatie willen dan is dit een relatief kleine investering dat na 5/6 jaar al winst gaat maken voor u. Bij het isoleren van uw gevel zal het uiterlijk van uw woning niet veranderen en u hoeft daarom geen vergunning aan te vragen bij de gemeente waar u woonachtig bent. Een gevelisolatie kunt u daarom gewoon laten doen bij uw woning. U bespaard er ook nog eens veel geld mee.

http://www.isolatie-expres.nl