ABNY
Image default
Zakelijk

Vakkundige sneltekenaar

Sneltekenaar

Een tijdje geleden waren wij voor het personeelsfeest dat wij eens in de vijf jaar geven op zoek naar een leuke manier om de gasten te vermaken. Wij kwamen al snel op het idee om een sneltekenaar in te huren omdat mijn man en ik daar erg veel van houden. Wij zijn ooit op vakantie geweest in Londen en daar was ook een sneltekenaar en die heeft toen een heel mooi portret van ons gemaakt die nog steeds bij ons in de woonkamer hangt en eenzelfde soort product wilden wij ook aan onze gasten meegeven. Daarom huurden wij een sneltekenaar in. Wij gingen daarvoor op het internet op zoek naar iemand die zichzelf sneltekenaar noemde en op die manier kwamen wij al snel uit bij Wessel. Al meteen zagen wij dat wij hier te maken hadden met een echte vakman, zo iemand die weet wat hij doet en die vooral goed is in wat hij doet. Daar werken wij graag mee want wij houden niet van half werk en daarom hebben we besloten om deze sneltekenaar te vragen of hij op de avond van het feest portretten zou willen tekenen van de aanwezigen. Gelukkig stemde hij hier mee in en daar waren we natuurlijk heel erg blij mee dat zult u waarschijnlijk wel kunnen begrijpen. Het is toch altijd wel moeilijk om iets of iemand te vinden die geschikt is voor zo’n evenement en wij waren dan ook blij dat deze sneltekenaar bereid was, en in e mogelijkheid was om ons feest tot een groot succes te maken. Wij spraken af dat hij heel de avond op onze kosten mocht drinken, hij zou prachtige portretten gaan maken. Dit is ook precies hoe het gegaan is en wij kunnen niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn over de samenwerking. Het was een zeer geslaagde avond niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Wessel. In het onderstaande zullen we kort verslag uitbrengen van de avond.

Vakkundige sneltekenaar

Je hebt natuurlijk heel veel mensen die wel een beetje kunnen tekenen maar er zijn maar weinig zo goed als sneltekenaar Wessel. Ik heb al heel wat kunst in mijn leven mogen aanschouwen maar zelden heb ik zulk vakwerk gezien als dat ik dat bij Wessel heb gezien. Ik vond het dan ook een eer om hem op ons feest te hebben en ik kon ook merken dat de gasten genoten van zijn kwaliteiten. In het begin zag je wel dat mensen nog een beetje de kat uit de boom keken maar op een gegeven moment was dit geheel voorbij en schoof de een na de ander aan om door de sneltekenaar een portret te laten maken. Wat hebben wij gelachen om de prachtige resultaten die de sneltekenaar maakte! Het is echt prachtig om te zien hoe mooi iemand kan tekenen, en wij vonden het dan ook erg fijn dat hij aan zoveel van onze personeelsleden, en ook hun partners, sommige hadden zelfs hun kinderen meegenomen, een mooie tekening kon overhandigen die ze dan thuis aan de wand zouden kunnen hangen. Wij hebben heel veel positieve reacties gehad op de aanwezigheid van de sneltekenaar en dat zegt ons genoeg; het was voor alle aanwezigen een zeer geslaagde avond! Ik kan het dan ook iedereen aanraden om ook een sneltekenaar in te huren voor uw feesten en of partijen of zelfs beide; het is een absolute aanvulling op de feestvreugde. Wij merkten bijvoorbeeld dat het werk van Wessel de sneltekenaar de mensen met elkaar in gesprek bracht en op die manier ontstonden er heel leuke situaties. Het geeft gewoon net even een beetje dat beetje extra wat je nodig hebt om van een bijeenkomst een feest te maken.

Zeer tevreden

Wij zijn ontzettend tevreden over het werk van sneltekenaar Wessel. Wij wisten natuurlijk al een beetje wat we van tevoren hadden kunnen verwachten maar dat het zo mooi en zo goed zou zijn hadden wij bij lange na niet durven dromen. Wij hebben ons de ogen uit ons hoofd gekeken, niet wetende dat iemand in staat zou zijn om als sneltekenaar zulke prachtige portretten te maken. We hebben erg gelachen om de karikaturen die Wessel die avond produceerde. Daarbij wil ik ook nog noemen dat:

 

  • Wessel helemaal niet duur is, dit garandeert u dus dat u voor weinig geld een prachtige avond hebt
  • alle tekeningen op duurzaam papier worden gemaakt waardoor ze langer meegaan en waardoor ze geen schade berokkenen aan het milieu
  • Wessel u een handige koker meegeeft om het eindresultaat mee naar huis te kunnen nemen zonder dat het beschadigd. Dat is net dat beetje extra service waarmee hij zich onderscheidt

 

Al met al kunnen we niet anders zeggen dan dat wij een optimaal geslaagde avond hebben gehad waarbij we heel veel vreugde hebben mogen beleven. Dit was het feest waar wij op gehoopt hadden en daar heeft Wessel heel erg aan bijgedragen als sneltekenaar. Bent u ook van plan om een feestje te organiseren? Denk dan ook eens aan een sneltekenaar, het is iets waar niet zo snel aan gedacht wordt maar wat heel veel plezier op kan leveren. Ons feest was geheel anders verlopen zonder sneltekenaar. Neem daarom vandaag nog even contact op met Wessel. Kijk gerust even op zijn site voor meer informatie. Wij vonden op deze manier ook zijn contactgegevens en hebben hem meteen even opgebeld. Dat werkte het snelst en beviel ons heel goed.

http://www.wesselskarikaturen.nl/op-locatie.html