ABNY
Image default
Huishoudelijk

Tegel Eurostone

Tegels zijn een veelgebruikt element in heel wat appartementen en woningen. Tegels zijn door hun onderhoudsvriendelijkheid prima geschikt als vloerbedekking, maar kunnen ook als wandbedekking gebruikt worden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en wat uw smaak ook is, u vindt vast een tegel die aan al uw wensen voldoet.

Als vloerbedekking kan gekozen worden voor langwerpige tegels die eruit zien als een echte parketvloer. Houdt u meer van een moderne stijl, dan behoort een vierkante tegel tot de mogelijkheden. Zogenaamde XXL-tegels, die extra groot zijn, worden tegenwoordig veel gebruikt in woningen omdat ze een ruimte optisch groter laten lijken. Liefhebbers van vintage kunnen terugkeren naar het ouderwetse kleine tegeltje of de tegelmozaïek. Ook tegels in verschillende formaten, zoals men vroeger op veel terrassen zag, maken hun intrede in de hedendaagse woonkamer.

In keukens en badkamers wordt nog erg vaak gekozen voor wandtegels. Deze zijn makkelijk in onderhoud en zijn geschikt voor ruimtes waarin de lucht vaak vochtig wordt. In tegenstelling tot de vloeren, waar men steeds vaker voor donkere kleuren kiest, wordt een wandtegel meestal in een lichte kleur gekozen. Donkere tegels op de muur laten een ruimte kleiner lijken en bij badkamers of keukens is dat meestal niet interessant.

Ook een terras wordt nog altijd vaak in tegels aangelegd. Door een lichte, grote tegel kan een moderne en strakke uitstraling gecreëerd worden, terwijl je met bijvoorbeeld bluestone of een multiformaat tegel een klassiekere en landelijke sfeer kan oproepen. Ook buiten kan een parketimitatie voor een zeer mooi effect zorgen. Contacteer Eurostone voor tegels en je bent direct bij de juiste persoon beland. Geen twijfel mogelijk.

http://www.eurostone.be/tegels