ABNY
Image default
Dienstverlening

Advocaat Hengelo

Advocaat Hengelo

Heeft u een juridische geschil met betrekking tot het ondernemingsrecht, het financieel recht of het arbeidsrecht en bent u op zoek naar een goede advocaat Hengelo? Hengelo is uw woonplaats of de stad waar uw bedrijf gevestigd is? In dat geval kan ik u van harte Prascevic Advocatenkantoor aanbevelen. Dit jonge advocatenkantoor is gevestigd in een monumentaal pand in de Piet Heinstraat in Enschede, op slechts enkele kilometers van het mooie Hengelo. Wij hebben voor heel Nederland een advocaat. Hengelo, Enschede en omstreken vormen echter ons kerngebied. Hier voelen wij ons het meest thuis. Wij richten ons met name op het Midden- en Kleinbedrijf, maar we bieden ook particulieren en grotere bedrijven onze diensten aan. Wij hebben een gespecialiseerde kennis en een ruime ervaring op de volgende rechtsgebieden:

 • ondernemingsrecht
 • insolventierecht
 • contractenrecht
 • horecarecht
 • vastgoed
 • huurrecht
 • arbeidsrecht

Maar ook als u op andere vlakken gebruik wil maken van onze rechtsbijstand is dat mogelijk. Op andere juridische terreinen werken we namelijk nauw samen verschillende gespecialiseerde kantoren. Op die manier kunnen we u altijd de beste juridische hulp garanderen. Bij ons staat de cliënt voorop. Het gaat immers om uw belangen en daar zetten wij ons voor de volle honderd procent voor in.  Een advocaat Hengelo waardig!

Advocaat Hengelo: Waarom kiezen voor Prascevic Advocatenkantoor?

Wij zijn een relatief jong kantoor. Waarom zou u voor ons kiezen en niet voor een gevestigde naam of een groter kantoor? Hier zetten we de voordelen van de werkwijze van Prascevic Advocatenkantoor voor u op een rijtje. We zullen laten zien dat een Prascevic’ advocaat Hengelo eer aandoet!

 • Wij hebben een cliëntgerichte aanpak. Uw belangen en behoeftes hebben bij ons prioriteit. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke betrokkenheid. Helaas is het vaak zo dat veel kantoor de wensen van hun cliënten onderwaarderen en zich concentreren op een juridisch product dat zij graag zelf zouden willen hebben. Zo werken wij dus niet. Door onze specifieke ervaring kun wij ons goed in uw positie en uw behoeften verplaatsen. Wij verplaatsen ons in u en zullen er alles aan doen uw zaken zo goed mogelijk te behartigen.
 • Een paar kernwoorden die Prascevic Advocatenkantoor kenmerken: nuchter, no-nonsense, doortastend, slagvaardig, efficiënt, betrouwbaar, praktisch, resultaatgericht. Ook ondernemerschap staat bij ons hoog in het vaandel. We werken effectief en snel aan praktische oplossingen. 
 • Specialistische kennis en expertise op vele verschillende terreinen, variërend van vastgoedrecht tot horecarecht. We zijn thuis in een rijke waaier van branches. Voor vraagstukken die betrekking hebben op andere rechtsgebieden dan de onze werken we nauw samen met gekwalificeerde en betrouwbare partners. 
 • Prascevic Advocatenkantoor is opgericht door mr. Alex Prascevic die zijn sporen als jurist ruimschoots heeft verdiend binnen de overheid, de advocatuur en het bedrijfsleven. 
 • Door de bescheiden omvang van ons kantoor kunnen we lagere uurtarieven vragen. Daarmee zijn we een aantrekkelijk alternatief voor de grotere advocatenkantoren.

Dus: behoefte aan een advocaat? Hengelo is uw standplaats? Neem dan vandaag nog contact op Prascevic Advocaten. U kunt ons bereiken per telefoon, maar u kunt ons ook een mailtje sturen. Onze adresgegevens vindt u op onze website.

Advocaat Hengelo: hulp bij contractenrecht, insolventierecht en horecarecht

Zoals gezegd bieden wij rechtsbijstand op meerdere juridische gebieden; ze staan hierboven opgesomd. Voor al deze gebieden kan een advocaat Hengelo voor u aandoen. Op deze plek wil ik twee van die gebieden nader toelichten. Om te beginnen met het contractenrecht. Met het opstellen van een goed contract kunt u vertragingen, conflicten en onnodige kosten voorkomen. Wij sturen een advocaat Hengelo op en zorgen er graag voor dat uw rechten en belangen goed worden geregeld, zodat we de risico’s voor u zo veel mogelijk kunnen beperken. We doelen daarmee zowel op het aangaan van contracten als het beëindigen van contracten. Ons advocatenkantoor is u graag van dienst bij het opstellen en beoordelen van zowel commerciële als niet-commerciële contracten op de hierboven genoemde rechtsgebieden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende contracten:

 • koopovereenkomsten
 • algemene voorwaarden
 • arbeidsovereenkomsten
 • huurovereenkomsten
 • agentuurovereenkomsten
 • distributie- en franchiseovereenkomsten
 • contracten met betrekking tot aandelentransacties
 • financieringsovereenkomsten
 • zekerheidsovereenkomsten
 • arbeidsovereenkomsten
 • horecacontracten

Ten tweede wil ik het graag hebben over het insolventierecht: het recht dat betrekking heeft op liquiditeitsproblemen en faillissementen. Wanneer u te maken heeft met problemen met uw liquiditeit, krijgt u in de regel snel te maken met het insolventierecht. Maar ook als uw debiteuren of andere contractpartijen te maken hebben met liquiditeitsproblemen kunt u in aanraking komen met dit rechtsgebied. De gevolgen kunnen groot zijn: een faillissement, een surseance van betaling of een wettelijke of buitengerechtelijke schuldsanering. Het is dus zaak om in dit soort kwesties snel en effectief te handelen, met de juiste kennis van zaken. Hier komen wij van Prascevic Advocatenkantoor om de hoek komen. Wij sturen opnieuw graag een advocaat Hengelo op om u in deze zaak bij te staan. U kunt van ons op aan, want wij hebben ons gespecialiseerd in alle facetten van het insolventierecht. Wij kunnen u als geen ander voorzien van het juiste juridische advies, zeker ook wanneer uw eigen onderneming te kampen heeft met financiële malheur. Onze expertise is mede een product van de praktijk aangezien ons kantoor tevens ervaring heeft als curator en bewindvoerder. Op deze en andere rechtsgebieden staan wij graag voor u klaar! Denk bij advocaat Hengelo dus aan Prascevic Advocaten!

http://www.prascevicadvocatenkantoor.nl/advocaat-hengelo/