ABNY
Image default
Winkelen

Ergonomische zadelkrukken en comfortabele tabourets

Zadelkruk of Tabouret voordelig online!

Zadelkruk-Tabouret.nl is gespecialiseerd in ergonomische zadelkrukken en comfortabele tabourets. Door onze jarenlange ervaring en gezamelijke inkoop met internationale partijen zijn wij in staat om u kwaliteitsproducten te leveren tegen de scherpste prijs.

Ergonomische zadelkrukken

Zadelkruk-Tabouret.nl haar zadelkruk assortiment bestaat uit een groot aantal zeer goede en betaalbare zadelkrukken. Een grote diversiteit van modellen en mogelijkheden zodat wij ervan overtuigd zijn dat de juiste kruk er ook voor u bij zit.

Uitgelicht:

Zadelkrukken Comfort is ons huismerk wat leverbaar is in drie verschillende zithoogtes en zeven prachtige kleuren. De zadelkrukken zijn uitgevoerd met een robuuste chromen voetkruis, een betrouwbare gasveer en een ergonomische zadelzitting die geleverd wordt met skai-lederen bekleding.

Extra:

Naast dat onze zadelkrukken Comfort leverbaar zijn in drie verschillende zithoogtes en zeven kleuren kunt u kiezen voor wieltjes met een zacht of hard loopvlak. Mocht u de zadelkruk op een vaste positie willen plaatsen dan kunnen zij uitgevoerd worden met bijzonder mooie chromen glijdoppen. Voor de hogere zadelkrukken is tevens een voetring voor de ideale voetondersteuning mogelijk.

Huren:

Zadelkruken Comfort zijn bijzonder scherp geprijsd zodat de aanschaf van dit product over het algemeen geen probleem hoeft te zijn. Mocht u echter een zadelkruk tijdelijk nodig hebben tijdens een revalidatie of om tijdelijke persooneelsuitbreiding op te vangen kunt u ervoor kiezen om tegen een geringe vergoeding per dag een zadelkruk te huren.

Ook kunnen wij de zadelkrukken van de Comfortline tegen een kleine meerprijs vooraf monteren zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Comfortabele tabourets

Onze assortiment tabourets bestaat uit een aantal zeer fraaie en comfortabel zittende tabourets. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende zithoogtes en u kunt kiezen uit een ronde of gewelfde zitting. De base bestaat uit een sterk kunststof of aluminium voetkruis.

Uitgelicht:

Al onze tabourets zijn door hun goede kwaliteit geschikt voor professioneel gebruik en staan garant voor jarenlang zitplezier. De tabouret Pro is met haar technisch zeer hoogstaande voetbediening het parade paardje van onze collectie. Wordt er gewerkt in een omgeving waar hygiëne belangrijk is of waar de handen niet beschikbaar zijn door de aard van de werkzaamheden dan versteld u de hoogte van de tabouret eenvoudig met de voet. De hoogte is ook nog met de hand te verstellen.

Extra:

Naast de keuze in twee verschillende zithoogtes zijn alle tabourets te koop met of zonder voetring. Kijk op onze website voor de kleurmogelijkheden van deze fijne tabourets.

Betalen op rekening

Bij de meeste webwinkels is het gebruikelijk dat u direct bij uw bestelling afrekend. Vanzelfsprekend is dit bij ons ook mogelijk. U kunt er echter ook voor kiezen om op rekening te kopen. 

Zadelkruk-Tabouret.nl hanteert een unieke 14 dagen niet goed, geld terug garantie en geeft hiernaast 2 jaar garantie op al uw aankopen.

Zadelkruk-Tabouret.nl

Klik hier voor meer informatie over zadelkrukken!

Klik hier voor meer informatie over tabourets

 

http://www.zadelkruk-tabouret.nl/