ABNY
Woning en Tuin

Graszoden voor uw speelgazon

De beste graszoden

Iedereen houdt van een lekker groen gazon met goed, gezond gras. Helaas valt het in de praktijk lang niet altijd mee om een mooi groen gazon te onderhouden. Voor een mooi grasveldje is het van essentieel belang dat u graszoden van een goede kwaliteit heeft. Op boelensgraszoden.nl bieden wij u graszoden van uitstekende kwaliteit aan voor scherpe prijzen. Nu dat de winter ten einde loopt, wordt het de hoogste tijd om weer eens iets aan de tuin te doen. Wat is er nu lekkerder dan een mooi groen gazon waarop u in de zomer lekker kunt ontspannen? U vraagt zich misschien af hoe u op zo’n korte termijn een keurig groen grasveldje vandaan kunt halen. Inzaaien kost een hoop moeite en tijd en is een riskante bedoening, maar niet getreurd: wij hebben de oplossing. Op boelensgraszoden.nl kunt u heel gemakkelijk uitstekende graszoden bestellen! U kunt gewoon van huis uit uw graszoden per vierkante meter bestellen en wij zorgen er voor dat deze bij u thuis bezorgd worden. We hebben vorig jaar besloten dat we een gazon wilden aanleggen in onze tuin. Een paar maanden terug hebben we dus bij Boelens graszoden besteld en deze meteen aangelegd. We waren aanvankelijk bang dat dit ons niet zou lukken, maar uiteindelijk viel het hartstikke mee. Vooral dankzij de heldere uitleg op boelensgraszoden.nl hebben we ons gazonnetje binnen een paar uur kunnen aanleggen. We hebben nu het groenste gazon van de hele straat. Ik zie de buren af en toe zelfs nijdig bij ons in de tuin kijken!

Graszoden voor uw speelgazon

Mocht u een speelgazon willen aanleggen, kunt u bij ons terecht voor de meest geschikte graszoden. Deze zijn extra stevig en kunnen wel tegen een extra stootje. De speciale samenstelling zorgt er voor dat u intensief gebruik kunt maken van uw gazon, zonder dat deze er na afloop uitziet als een zandbak. U kunt dus met een gerust hart een feestje organiseren, met spelende kinderen, BBQ en zwembadjes en al. Uw grasveldje zal razendsnel herstellen en voor u het weet ziet het er uit alsof er nooit iets gebeurd is. Om zo lang mogelijk plezier te beleven van uw speelgazon, is het belangrijk dat u de graszoden goed onderhoudt. Regelmatig maaien, besproeien en bemesten is hierbij van essentieel belang. Op onze website kunt onder het kopje “onderhoud” allerlei tips en aanwijzingen vinden voor het onderhouden van uw gazonnetje. Nu vraagt u zich wellicht af hoeveel u zoal moet neerleggen voor een mooi groen gazon. Wij bieden onze graszoden voor €1,50 per vierkante meter aan. U kunt dus voor nog geen twintig euro een gazon van 15 vierkante meter aanleggen! Het enige dat u hoeft te doen, is een bestelling plaatsen op onze website en daar aangeven hoeveel vierkante meter u wilt bestellen. Vervolgens is het aan u te beslissen of u de graszoden wilt laten bezorgen, of dat u ze wilt komen ophalen in Borger in Drenthe. De graszoden liggen er nu een aantal maanden en ze zien er nog steeds als nieuw uit! Dit terwijl we al twee verjaardagen hebben gevierd op ons gazon en er ook meerdere malen hebben gebarbecued. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat ons gazon zo stevig zou zijn en ging er eigenlijk van de uit dat ik volgend jaar weer nieuwe zou moeten kopen. Het lijkt er nu op dat deze graszoden het nog wel een paar jaar uithouden, ondanks ons intensieve gebruik van het gazon. We blijven het gewoon goed onderhouden, door regelmatig en op tijd te maaien, sproeien en mesten. Mocht het er op gegeven moment toch minder goed uit gaan zien, bestellen we trouwens gewoon weer nieuwe. Het kostte immers toch bijna niets. Tegen zo’n zachte prijs zou ik elk jaar wel nieuwe willen bestellen en dat is bij Boelens graszoden niet eens nodig!

Graszoden voor uw siergazon

Mocht u liever een gazonnetje willen aanleggen dat meer voor de sier bedoeld is, kunnen wij u daarmee ook uitstekend van dienst zijn. Onze producten zijn namelijk ook uitstekend geschikt voor dit doeleinde. De samenstelling van het gras geeft uw tuintje een sierlijke, nette uitstraling. U hoeft overigens niet bang te zijn dat uw siergazon na het minste of geringste ongelukje voorgoed ten dode is opgeschreven. Onze graszoden zijn zeer stevig, dus als u uw gazon goed onderhoudt, zult u zien dat u er jaren plezier van kunt beleven. Ik kan iedereen aanraden om graszoden bij Boelens te bestellen. U kunt er zeker van zijn dat het gras van goede kwaliteit is en het is bovendien bijzonder praktisch dat u op zulk korte termijn uw bestelling kunt plaatsen en ontvangen. Met uw groene gazonnetje zult u gegarandeerd de show stelen in uw straat! U kunt uw bestelling tijdens kantooruren altijd bij ons komen ophalen. In dit geval betaalt u enkel de kosten voor de graszoden. We brengen verder geen administratiekosten o.i.d. in rekening. De enige voorwaarde is dat u uiterlijk een dag van tevoren bestelt. Mocht u niet in de buurt wonen of om een andere reden uw bestelling niet kunnen of willen komen ophalen, sturen we uw bestelling graag naar u op. Hier komen uiteraard wel kosten bij kijken. Afhankelijk van uw woonplaats, betaalt u een bepaald bedrag aan transportkosten.

https://www.boelensgraszoden.nl/