ABNY
Image default
Vakantie

vakantiepark

Tof vakantiepark voor jong en oud

Bent u er nog niet over uit waar u de komende zomer naar toe gaat tijdens de vakantiemaand? Wilt u een avontuurlijke tijd beleven, waarbij uw kinderen zich goed zullen vermaken? Dan zit er maar een ding voor u op, en dat is op zoek gaan naar een vakantiepark met een animatieprogramma. Vakantiepark Ponyparkcity is zo’n park, waar uw kroost zich hoe dan ook zal vermaken. U verblijft in een huisje dat van alle gemakken voorzien is. Ook hebt u toegang tot ponypark Slagharen. Als dat geen topvakantie wordt, dan weten wij het ook niet meer. Op ons vakantiepark zijn wij van alle markten thuis. De activiteiten bieden voor ieder wat wils. Zo is er:

 • bingo
 • midgetgolf
 • varieté
 • een zwembad
 • animal farm
 • grote westernhal
 • saloon
 • en nog veel meer

Klinkt dit u als muziek in de oren, maar wilt u eerst meer informatie van ons hebben voordat u zeker weet of u naar ons vakantiepark komt? Neem dan contact met ons op en stel uw vraag. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers nemen altijd ruim de tijd om uw vraag van een antwoord te voorzien. Daar kunt u zeker van op aan. Neem dus vandaag nog contact met ons op, zo weet u direct waar u aan toe bent. Dan hebt u alle informatie over ons vakantiepark en kunt u beginnen met het plannen van uw vakantieweken. Kijkt u hier ook al naar uit? Wij verheugen ons in ieder geval op uw komst!

In vakantiepark Ponyparkcity is alles mogelijk

Wilt u graag op vakantie gaan in eigen land? Houdt u niet van verre reizen naar het buitenland met huilende kinderen op de achterbank van de auto? Kom dan naar een leuk vakantiepark in Nederland, namelijk Ponyparkcity. Hier zal uw kroost zich zeker gaan vermaken. Het goede nieuws is dat dit vakantiepark helemaal niet duur is. U betaalt nooit te veel voor een paar weken in ons vakantiepark. Dat staat als een paal boven water en daar kunt u absoluut op vertrouwen. Neem snel een kijkje op onze site om erachter te komen voor hoe weinig geld u al gebruik kunt maken van een huisje op ons vakantiepark. Daar komt nog eens bij dat u ook niks hoeft te betalen voor de activiteiten:

 • er is een gratis bingo, waar u aan mee kunt doen
 • zonder kosten kunt u elke dag naar ponpypark Slagharen gaan
 • het gehele activiteitenprogramma is kosteloos voor u

Houdt u ook niet van dure vakanties? Bent u bang dat u erg diep in de buidel moet tasten voor zo’n leuk park? Bij ons hoeft u daar in ieder geval niet bang voor te zijn, omdat onze prijzen laag zijn. En dit zal ook altijd zo blijven. Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee en kunt u toch een geweldige vakantie gaan beleven.

Klinkt dit bijna te mooi om waar te zijn? Bent u bang dat er een addertje onder het gras zit? Dat u achteraf voor hoge kosten komt te staan? Dit is bij ons helemaal niet het geval. Wij houden er namelijk helemaal niet van om u te veel te laten betalen. Wilt u toch eerst van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt of u al dan niet een bezoekje komt brengen aan Ponyparkcity? Wij snappen natuurlijk wel dat u weloverwogen een keuze wilt maken voor de plek waar u uw vakantieweken door zult brengen. Daarom voorzien wij u graag van de nodige informatie, op grond waarvan u een beslissing kunt maken. En zeg nou zelf, u wilt toch ook graag goed geïnformeerd een keuze maken? Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op. Een team van specialisten zit te allen tijde voor u klaar om u van dienst te zijn. Daar kunt u op rekenen!

De klant is bij ons nog echt koning

In ons vakantiepark staan uw wensen centraal. Dat vinden wij wel zo vanzelfsprekend. Wij vinden dat u een mooie tijd moet beleven en zetten daarom alles op alles om het u naar de zin te maken. Dit merkt u aan de:

 • schone en goed onderhouden vakantiehuisjes
 • het gevarieerde animatieprogramma voor de kids
 • de lage prijzen en de mogelijkheid om kosteloos pony les te nemen
 • de leuke winkel op het vakantiepark
 • de klantgerichte service die de medewerkers u bieden

Lijkt dit u wel wat? Wilt u dit jaar ook graag naar het vakantiepark van uw dromen komen? Kies dan voor ons, want dan zit u hoe dan ook goed. Bij Ponyparkcity is de klant koning en staan uw wensen voorop. En zeg nou zelf, waar treft u dat tegenwoordig nog? Waar merkt u deze mentaliteit vandaag de dag nog echt? Bij ons in ieder geval wel. Bij elk huisje hoort een pony en daarnaast is het mogelijk om zonder kosten pony les te nemen. Ook is er een leuke saloon, waar u altijd terecht kunt voor een hapje en een drankje en een praatje met de andere gasten. Uw kinderen zullen goed vermaakt worden door het animatieteam van het vakantiepark, dus daar hebt u geen omkijken meer naar. En zeg nou zelf, u wilt toch ook graag rustig een boek lezen op het terras? Kortom, dit is een leuk vakantiepark voor jong en oud. Reserveer dus snel een eigen vakantiehuisje!

http://www.ponyparkcity.nl/pagina/106/Vakantiepark.html