ABNY
Image default
Mode en Kleding

Herentas

Herentassen bestonden lange tijd uit twee modellen: de aktetas voor werk en de rugzak voor het buitenleven. Die situatie is veranderd sinds mannen steeds modebewuster zijn. Het moderne leven is veelzijdig en vraagt om verschillende soorten tassen. De messengerbag zag men voorheen alleen over de schouder van postbodes hangen, nu is deze herentas niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wanneer u op de fiets naar werk gaat is een messengerbag een praktische tas met veel ruimte voor spullen, waaronder de meeste laptops. Bovendien zijn de leren uitvoeringen zeer elegant.

Nieuwe apparaten hebben bescherming nodig wanneer u ze meedraagt. De laptoptas is uitgegroeid tot een van de meest geliefde herentassen. Naast de laptop is de tablet enorm populair gebleken. Ook voor diverse formaten tablets zijn er smaakvolle houders die onder de arm gedragen worden of als herentas kunnen fungeren.

Een stijlvolle herentas is meestal gemaakt van leer. Dit materiaal is duurzaam en veelzijdig. Herentassen in de klassieke kleuren zwart en donkerbruin zijn de natuurlijke keuze wanneer u een zakelijke of conservatieve stijl zoekt. Wie op zoek is naar een statement of een accessoire dat opvallend combineert heeft tegenwoordig de keuze uit herentassen in lichtere tinten bruin of rood.

Canvas is het materiaal dat u vaak terugziet in rugzakken. Deze herentas is gevoelig voor modetrends. Tegenwoordig is er een trend richting de eenvoud van weleer. Licht materiaal, zonder een overdaad aan ritsen en zakken. Ontdek nu de verrassende mogelijkheden van de moderne herentas. Van sportief tot zakelijk, maar altijd stijlvol.

https://www.marington.nl/herentassen/