ABNY
Image default
Dienstverlening

Begrafenis

Begrafenis

Iedere familie krijgt er hoe dan ook een keer mee te maken: het verlies van een dierbare. Tijdens het leven van de gestorvene zijn er waarschijnlijk al heel veel zaken geregeld om de nabestaanden na de dood van het familielid zoveel mogelijk te ontlasten. Toch blijven er vaak nog verschillende dingen liggen die vaak veel aandacht vragen. Daarom is het fijn dat er begrafenisondernemers zijn, deze mensen kunnen u, en de overige familieleden een hoop werk uit handen nemen wanneer het gaat om de aanstaande begrafenis. Een begrafenis regelen, of organiseren, is namelijk een heel groot karwei. Er moet aan tal van dingen gedacht worden en op het moment dat dat nodig is staat uw hoofd daar vaak niet naar. Een begrafenis is een zeer emotionele aangelegenheid en dan wilt u liever niet bezig zijn met allerlei praktische kwesties zoals; wie regelt het versturen van de kaarten? Wie regelt de koffie na afloop van de begrafenis? Om maar een aantal problemen te noemen die de kop opsteken wanneer de begrafenis in zicht is. Tal van mensen hebben inmiddels ontdekt dat het ook heel veel gemakkelijker kan: het is namelijk bijna geen moeite om even op het internet te kijken naar mensen die u wellicht heel veel werk zouden kunnen besparen. Het enige wat u hoeft te doen is even naar 4begrafenisondernemers.nl te surfen en daar, stap voor stap, de instructies op te volgen. Op de site zal het zich eigenlijk wel laten wijzen hoe het invullen van de offerte in zijn werk gaat maar om er toch geheel zeker van te zijn dat er niets mis kan gaan zullen wij in het onderstaande de verschillende stappen nog even met u doornemen. Het zou toch vreselijk zijn wanneer er onverhoopt iets mis gaat en dat u daar pas heel erg laat achter zou komen?

Een eerbiedige begrafenis

Het mooiste dat je aan een overleden dierbare kunt geven is een eerbiedwaardige begrafenis. Veel mensen denken dat dit voor Jan met de pet bijna onbetaalbaar is maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Natuurlijk is het waar dat een begrafenis de nodige centen kost maar het is ook een feit dat u zelf voor een groot deel in de hand heeft hoeveel geld u uit wilt gaan geven aan een begrafenis. Tegenwoordig zien we dat de begrafenis in hoge mate wordt gepersonaliseerd. Dit houdt in dat er steeds vaker een persoonlijke tint aan de begrafenis wordt gegeven. Op die manier wordt de overledene persoonlijker herdacht. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het draaien van zijn of haar favoriete muziek, het voorlezen van een handgeschreven gedicht of het ten gehore brengen van een prachtig ontroerend lied. Het behoort tegenwoordig allemaal tot de mogelijkheden. Op de website kunt u deze specifieke wensen allemaal aangeven. Dan zullen wij alles in het werk stellen om deze wensen uit te laten komen. Wat heb je immers aan wensen als deze niet worden verwezenlijkt op de begrafenis? Wij zien het niet alleen als onze plicht maar ook als onze eer om ervoor te zorgen dat het gehele afscheidsproces tot in de puntjes geregeld is. Op die manier kunt u uw dierbare een eerbiedwaardig afscheid geven en zult u met een tevreden gevoel kunnen terugkijken op het leven van de overledene. Daarbij geeft het u ook een stukje rust in een dergelijke emotionele periode dat u weet dat u het organisatorische verhaal over kunt laten aan experts. Wij zijn er zeker van dat u de volledige garantie krijgt dat het hele proces gesmeerd zal lopen. Over de prijs worden wij het altijd eens, wij worden namelijk niet gedreven door geld maar door gepaste passie.

Een helder overzicht

Hoewel veel mensen er liever niet aan willen denken is het toch niet onverstandig om eens na te gaan wat een eenvoudige begrafenis u zal gaan kosten. Het is belangrijk te weten op hoeveel kosten u kunt rekenen wanneer u een begrafenis moet organiseren / betalen. Op de site van 4begrafenisondernemers.nl kunt u in een helder overzicht zien waar u allemaal aan zou moeten denken. We hebben het dan bijvoorbeeld over het verzorgen van de rouwkaarten, het regelen van gepaste bloemen voor op het graf en ga zo maar door. Ook kunnen wij u een prijsopgaaf geven van de te verwachten kosten omtrent de advertenties die u in de krant wilt plaatsen. Wilt u de begrafenis bekendmaken via de landelijke nieuwsbladen? Dat is uiteraard mogelijk, maar houd hierbij in uw achterhoofd dat dit vaak een prijzige aangelegenheid is. Desalniettemin geven wij onze klanten altijd de raad mee dat een begrafenis een eenmalige aangelegenheid is en dat het zonde zou zijn om later spijt te hebben van bepaalde dingen omdat je destijds geld wilde besparen. Vergeet ook vooral niet het geld dat u krijgt van uw overlijdensverzekering. Veel mensen vergeten dat zij deze verzekering ooit hebben afgesloten en daarmee loopt u een belangrijke bron van financiën mis en dat zou natuurlijk jammer zijn. Om alles even kort en krachtig samen te vatten in een drietal punten zou ik willen zeggen dat u bij ons:

  • altijd ervan op aan kunt dat wij altijd de laagst mogelijke prijzen rekenen, u betaalt nooit meer dan hoogst noodzakelijk is
  • wij snappen heel erg goed in welke situatie u op het moment bevindt en wij zullen u dan ook zo weinig mogelijk lastigvallen met onbelangrijke futiliteiten
  • allerlei zaken kunt laten regelen mits u dit goed aan ons aangeeft
http://www.4begrafenisondernemers.nl/