ABNY
Image default
Winkelen

Openingstijden Jumbo

Openingstijden Jumbo

Soms is het handig om de openingstijden Jumbo te weten. Met name als je twijfelt of de Jumbo bij jou in de buurt op dat moment wel open is. Dat wil nog wel eens gebeuren op een zondag, is mijn ervaring. Je zit thuis en denkt: shit, ik heb toch nog een paar boodschappen nodig, maar het is zondag dus waarschijnlijk is alles dicht, wat zijn de openingstijden Jumbo? Vroeger, in de goede oude pre-internetperiode die ook ik nog heb meegemaakt (grootvader vertelt), wist je sowieso voor negentig procent zeker dat de supermarkt niet open was (de zondagse rust was toen nog heilig!), maar ging je toch op goed geluk richting de dichtstbijzijnde supermarkt. Ofwel op de fiets, ofwel lopend, ofwel met de auto. En ja hoor, natuurlijk stond je voor een dichte deur en had je die aangename zondagse rust voor niets onderbroken. En vervelender nog: geen boodschappen. En je had nog wel zo’n zin in Hamka’s chips! Tegenwoordig zijn veel supermarkten zelfs op de voorheen onaanraakbare zondag gewoon open. Maar je wilt de openingstijden Jumbo natuurlijk wel zeker weten. Zonder de openingstijden Jumbo ben je nergens. De openingstijden Jumbo zijn onmisbaar. Gelukkig is ter oplossing van dit nijpende probleem een zeer handige website in het leven geroepen. Openingstijden.nl heet die website toepasselijk. Daar kun je de openingstijden Jumbo vinden, maar ook de openingstijden van tal van andere winkels, niet alleen supermarkten. Ik zal alles hier eens netjes voor jullie opsommen!

 • Bakkers
 • Slagerijen
 • Fietsenwinkels
 • Kledingswinkels
 • Bouwmarkten
 • Tuincentra
 • Winkelcentra
 • Slijterijen
 • Cadeauwinkels
 • Sportwinkels
 • Kantoorartikelenwinkels
 • Garages
 • Tankstations
 • Telefoonwinkels
 • Banken
 • Postkantoren

En nog veel en veel meer. Je hoeft dus echt nooit meer voor een dichte deur te staan. Voor geen enkele dichte deur van geen enkele winkel. Ik ben echt superblij dat deze website bestaat. Maar er is nog meer zelfs: je vindt er niet alleen de openingstijden Jumbo, maar ook informatie over koopavonden en koopzondagen. Wanneer is er weer koopzondag bij jou in de buurt? Ook niet onhandig om te weten! Om het nog mooier te maken bevat de site ook links naar de aanbiedingen van supermarkten. Zo weet je ook wat je die dag of die week goedkoop in huis kunt halen. Zo helpen ze je niet alleen met de openingstijden Jumbo, maar helpen ze je ook je boodschappenlijstje samen te stellen!

Openingstijden Jumbo willen weten

De openingstijden Jumbo wil ik trouwens wel erg graag weten, omdat ik de Jumbo zo’n leuke winkel vind. Leuke reclames ook op tv met die bekende acteur van wie ik nu de naam kwijt ben. Van wie ik de naam nog wel weet is Carlos, mijn favoriete kassier van de Jumbo bij mij in de buurt (een kleine vijf minuten lopen). Ik zal jullie een verhaaltje vertellen over Carlos. Carlos weet natuurlijk ook de openingstijden Jumbo. Waarom zou hij de openingstijden Jumbo niet weten? Kom op! Hij werkt er immers. Maar goed, de openingstijden Jumbo weet hij dus, maar wat hem verder zo bijzonder maakt is dat hij heel zachtjes praat: je moet echt een beetje vooroverbuigen om hem te kunnen verstaan. Wilt u een tasje? Pardon. Wilt u een tasje? O ja, natuurlijk. Dat wordt dan… Sorry, dat verstond ik niet. Hij herhaalt het bedrag. En je betaalt. Hij fluistert een groet ter afscheid. Fijne dag nog! En zo gaat het iedere keer. Hij is nauwelijks te verstaan maar ongelooflijk vriendelijk. Daarom ga ik toch altijd bij zijn kassa in de rij staan. Want dat is een kostbaar goed tegenwoordig: winkelpersoneel dat je een beetje vriendelijk behandelt en je niet afwimpelt als was je een stinkend vissenkarkas (zo’n hoofd trekken ze dan, met zo’n opgetrokken neus, je kent het wel).

Het voordeel van online openingstijden opzoeken

Maar goed, genoeg over Carlos. Het hoort hier helemaal niet over Carlos te gaan. Of over welke kassier of caissière dan ook. Mijn oprechte en welgemeende excuses. Openingstijden, dat was het onderwerp van mijn verhandeling. De openingstijden Jumbo, om preciezer te zijn. Wat is het voordeel van de openingstijden Jumbo opzoeken op het internet? Nou ja, ik heb het eigenlijk al gezegd natuurlijk, helemaal aan het begin van mijn betoog, maar ik zal het voor de goede orde nogmaals herhalen. Het opzoeken van de openingstijden Jumbo online bespaart je een onnodige rit richting de supermarkt als je niet zeker weet of deze open is of niet. Dat ten eerste. Vooral op zondagen is dit een veel voorkomend probleem. Veel mensen verkeren dan in grote twijfel. Is de Jumbo bij ons in het dorp nou open of niet? Stap niet meteen op de fiets! Nee, ga voor de computer zitten en surf naar openingstijden.nl. In een handomdraai heb je de openingstijden Jumbo gevonden! Als hij toch dicht blijkt te zijn, heb je je in ieder geval een hoop onnodige moeite bespaart. Ten tweede heeft het opzoeken van de openingstijden van bijvoorbeeld de Jumbo nog meer voordelen als je die tijden opzoekt op voornoemde website. Want je vindt er ook informatie over koopzondagen en koopavonden. Kun je die meteen vrijhouden in je agenda! Voorts kun je op de filiaalpagina op openingstijden.nl ook doorklikken naar websites waarop de aanbiedingen van de winkel in kwestie te vinden zijn. Kun je daar meteen rekening mee houden tijdens het shoppen en tijdens het samenstellen van je boodschappenlijstje!

http://www.openingstijden.nl/Jumbo/