ABNY
Image default
Dienstverlening

Goedkoop drukken

Goedkoop drukken?

Toen ik laatst op zoek was naar een bedrijf waar ik terecht kon voor goedkoop drukken kwam ik terecht bij Slimdruk. Ik had al eens geprobeerd om op ‘goedkoop drukken’ te zoeken maar dat leverde in eerste instantie niet heel erg veel op. Toch dacht ik dat goedkoop drukken toch niet zo een uitzonderlijke eis was en daarom heb ik het later nog eens geprobeerd maar toen met de zin ‘ik wil goedkoop drukken’. Toen kwam ik dus terecht bij Slimdruk. Hier vond ik precies waar ik al lange tijd naar op zoek was. Een aanbieding omtrent goedkoop drukken. Het is namelijk zo: ik wil binnenkort graag mijn eigen bedrijfje openen en nu was ik al een tijdje bezig geweest met het ontwerpen van mooie visitekaartjes. Het heeft mij nog heel wat zweetdruppels gekost om van deze kaartjes een mooi geheel te maken. U weet waarschijnlijk wel dat je met je visitekaartje moet proberen boven de massa uit te steken. Die massa heeft zich echter op zoveel manier op de markt weten te profileren dat het bijna onmogelijk leek om nog met iets origineels aan te komen zetten. Gelukkig heb ik een neefje dat op de kunstacademie zit en dat werkelijk de sterren van het firmament studeert. Hij heeft voor mij iets moois ontworpen dat ik wilde ik dus graag goedkoop drukken. Daarbij wilde ik wel graag dat ik niets hoefde in te leveren wanneer het gaat om de kwaliteit van het product. Net zoals ik met mijn bedrijf professionaliteit wil gaan uitstralen wil ik dat dat ook gezegd kan worden van mijn kaartje, het is tenslotte toch, letterlijk en figuurlijk, je visitekaartje. Ik wil graag dat mensen denken dat ik kwaliteit lever en dat moet dan ook uitstralen van het kaartje dat ik aan mijn toekomstige klanten kan overhandigen. Bij Slimdruk hebben ze dit heel erg goed in de smiezen en doen ze er alles aan om de klant meer dan tevreden te maken.

Goedkoop drukken zonder verlies van kwaliteit

Zoals ik dus al zei wilde ik niet dat goedkoop drukken zou leiden tot een verlies van kwaliteit. Het is daarom ook een van mijn aandachtspunten geweest dat de drukkerij waarmee ik in zee zou gaan hoogwaardig drukwerk zou leveren. Het is natuurlijk zo dat geen enkele aanbieder met grote koeienletters op zijn website vermeldt dat ze prutswerk leveren maar vaak kun je dit na een kleine tien a dertien minuten wel achterhalen op het internet. Het is namelijk zo dat veel mensen op zoek zijn naar mogelijkheden aangaande goedkoop drukken en daarbij komen zij vaak thuis met de ontdekking dat ze een kat in de zak hebben gekocht. Dat is natuurlijk niet waar het bij goedkoop drukken om zou moeten gaan en dat hebben ze bij Slimdruk heel erg goed begrepen. Het is mij dan ook zeer goed bevallen, dat goedkoop drukken. Het is natuurlijk makkelijk gezegd dat je een specialist bent in goedkoop drukken, de vraag is echter of je het ook waar kunt maken dat je echt niet veel geld kost wanneer het gaat om het produceren van drukwerk. Bij Slimdruk hebben ze dit voor mij overweldigend bewezen. Dat is iets wat ik hier niet onopgemerkt zou willen laten. Op deze manier kunt u zelf beslissen of u ook met dit bedrijf in zee zou willen gaan zonder daarbij tot enige verplichting verplicht te zijn. Dat is het fijne van de moderne samenleving; internet maakt vrij informeren heel erg gemakkelijk en u zit nergens aan vast. Op die manier wordt u in de gelegenheid gesteld om een tot een goede keuze te komen. Wat wil een mens nou nog meer?

Ik ben ontzettend tevreden!

Het is mij dus uiteindelijk gelukt om een adresje te vinden waar ik terechtkon voor goedkoop drukken. Ik had meerdere drukkerijen om een vrijblijvende offerte gevraagd maar bij Slimdruk bespaarde ik zoveel geld dat ik het bijna niet kon geloven dat goedkoop drukken werkelijk zo weinig geld kon kosten. En dat terwijl dit bedrijf gebruikmaakt van de meest moderne middelen waardoor je een overweldigend eindresultaat in handen zult krijgen. Ik deel met trots mijn kaartjes uit wanneer ik bijvoorbeeld op een netwerkbeurs ben. Goedkoop drukken kan dus wel degelijk hoogstaande kwaliteit opleveren, dat is mij wel duidelijk geworden! Ik kan iedereen aanraden die een adresje zoekt voor goedkoop drukken om in zee te gaan met Slimdruk. Ik kan het niet genoeg benadrukken dat ik hier zo ontzettend veel voordeel heb genoten dat het mij bijna teveel werd. Ik ben een startende ondernemer en daardoor had ik een niet al te groot budget. Bij dit bedrijf kon ik echter zo goedkoop drukken dat ik zelfs nog geld overhield. Hier had ik zelfs in mijn stoutste dromen nog niet op durven hopen. Tegen iedereen die hier oren naar heeft zou ik dan ook willen zeggen dat ze er zeer verstandig aan doen om dit bedrijf in de arm te nemen. Ik heb er in ieder geval nog geen moment spijt van gehad, dat zult u zo langzamerhand denk ik wel in de gaten hebben gekregen. Kortom:

  • ik ben zeer tevreden over het goedkoop drukwerk
  • ik heb hier zeer voordelig gekregen waar ik naar op zoek was
  • ik kan eenieder dit bedrijf aanraden

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan vandaag nog even op hun geheel vernieuwde website. Hier vindt u alles wat u wilt weten en waarschijnlijk zit er een aanbieding voor u tussen.

http://www.slimdruk.nl/goedkoop-drukken