Reclamefotografie Zwolle

STUDIOVHF Zwolle

Op zoek naar een creatief fotografie bedrijf in de regio Zwolle die uw ideeën kan omzetten in een technisch hoogstaand beeld? Fotostudio VHF is opgeleid als ‘creatief vakfotograaf concept klant’ en werkt door zijn veelzijdigheid voor veel verschillende opdrachtgevers in diverse sectoren.

Reclamefotografie

STUDIOVHF fotografeert onder andere mode en kleding in de studio en op locatie, producten in de studio,  en interieurs uiteraard ook op locatie. Bij reclamefotografie is een foto meer dan een afbeelding van een product, een bedrijfspand of een portet van een persoon. De foto staat centraal in het overbrengen van de boodschap en is de sleutel in effectieve marketingcommunicatie. De sfeer van de foto kan bijdragten aan het creëren van de positionering van hert merk, het voordeel van het gebruik laten zien, of illustreren wat een dienst betekent voor de klant. Reclamefotografie is dan ook vaak teamwerk. Opdrachtgever en reclamebureau hebben het doel van een uiting al uitgebreid besproken voordat vormgever en fotograaf in gezamelijkheid aan de slag gaan. STUDIOVHF werkt ook rechtstreeks voor opdrachtgevers en kan assisteren in het vinden van de juiste locaties, modellen, stylisten en accesoires.

Productfotografie

Soms wat minder creatief in de vertaalslag van de boodschap, maar zeker creatief in het praktisch oplossen van de problemen die gepaard gaan met het realistisch en goed fotograferen van een product. STUDIOVHF heeft naast de meest up-to-date fotografische apparatuur en software dan ook de beschikking over: naald en nylondraad, (was)knijpers, kneedgum, dubbelzijdig tape, ducktape etc. Productfotografie is een bijzonder uitdagende tak van het vak fotografie. Met behulp van diverse lichtoplossingen kan STUDIOVHF zorgen voor een goede materiaaluitdrukking van het product en bijvoorbeeld door middel van schaduw en lichtrandjes de overgang van verschillende zwarte materialen zichtbaar maken. Voor producten en verpakkingen waar 3 zijdes weergegeven moeten worden heeft de Zwolse Fotostudio speciale objectieven ter beschikking om dit uit te voeren met behoud van de juiste verhoudingen en verticale lijnen. Ook kunnen wij door verlegging van scherptevlakken zorgen voor weergave van een product die van boven tot onder en van voor tot achter scherp zijn afgebeeld. Indien nodig gebruiken wij meerdere opnames die dan achteraf digitaal worden samengevoegd tot 1 beeld. De foto kan dan ook op groot formaat worden toegepast met behoud van scherpte en resolutie.

Fotograaf Zwolle

STUDIOVHF bevind zich net buiten Zwolle, in het Sallandse Heino en is voortgekomen uit Vincent Hartman Fotografie. VHF is als eenmanszaak gestart in Zwolle-Zuid, later in het Veeralleekwartier en nu dus met ruime studio in Heino, gemeente Raalte. STUDIOVHF is gespecialiseerd in bovengenoemde reclamefotografie en productfotografie, maar daarnaast ook actief in interieurfotografie, bedrijfsfotografie en redactionele fotografie. Wij nodigen u graag uit om ons online portfolio te bekijken, of nog beter: hier in de studio!

 

http://www.studiovhf.com/reclamefotografie/