ABNY
Image default
Winkelen

Leren pilotenkoffer

Leren pilotenkoffers worden veelal geassocieerd met piloten, maar ze worden tegenwoordig niet alleen maar gebruikt door piloten en ander vliegtuigpersoneel. Ook de zakelijke gebruiker heeft de veelzijdigheid van deze koffers ontdekt en maakt er volop gebruik van. Er zijn professionele leren pilotenkoffers in vele modellen van verschillende merken verkrijgbaar.

De lederen pilotenkoffers worden gemaakt van hoogwaardige huiden, maar ze zijn ook verkrijgbaar in andere materialen, zoals aluminium koffers of nylon trolleys. In kleur en stijl van de koffers kan worden gevarieerd, maar er is altijd aan gewerkt met veel zorg en oog voor detail. Door het gebruik van alleen de beste materialen en de zorg die aan het ontwerp besteed wordt, hebben de pilotenkoffers een lange levensduur.

Een pilotenkoffer van leer is stijlvol en heeft een professionele uitstraling, wat niet wegneemt dat hij zeker tegen een stootje kan. Hij is gemakkelijk mee te nemen doordat hij voorzien is van wieltjes in combinatie met het handige telescopisch trolleysysteem. Dit maakt dat een pilotenkoffer niet alleen geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook erg handig is tijdens een zakelijke reis of een bespreking buiten de deur. Reizen is voortaan geen enkel probleem meer met een van deze praktische leren pilotenkoffers.

Een leren pilotenkoffer heeft diverse compartimenten en extra vakken of organizers, in de meeste gevallen ook geschikt voor het opbergen en vervoeren van een laptop. Hiervoor is veelal een speciaal laptopvak ingebouwd. U kunt er dus alles in kwijt en hoeft niet meer met verschillende tassen te dragen. Wanneer u met een professionele koffer naar een belangrijke vergadering gaat of bij een klant langs gaat, dan heeft u alles bij de hand.

https://www.marington.nl/koffers-trolleys/pilotenkoffers/