ABNY
Image default
Vakantie

Familiecamping Drenthe

Familiecamping Drenthe

Camping de Berken in Gasselte staat ook wel bekend als familiecamping Drenthe. Dat komt omdat ten eerste deze familiecamping Drenthe daadwerkelijk in Drenthe ligt. Gasselte ligt namelijk in de buurt van het iets bekendere Assen en Stadskanaal. Het ligt er precies tussen om eerlijk te zijn. Stadskanaal ligt overigens al in de nog mooiere provincie Groningen. Zoals je begrijpt kom ik zelf uit deze provincie wellicht moet ik stiekem bekennen dat de natuur in Drenthe aanzienlijk beter is. Ten tweede is deze familiecamping Drenthe verreweg de beste en leukste familiecamping. Drenthe kent er volop maar nergens ben ik zo aan mijn trekken gekomen dan bij familiecamping Drenthe. Vanwaar al deze lof hoor ik je denken? Dat ga ik proberen duidelijk te maken in het vervolg van deze tekst. Het staat in ieder geval als een paal boven water dat ik de Berken vanaf nu slechts aanduid als familiecamping Drenthe want die status hebben ze in mijn ogen meer dan verdiend. Ik ga nu al enkele jaren achtereen naar familiecamping Drenthe en nog altijd hebben mijn kinderen er nog geen genoeg van gekregen. Ze willen elk jaar niets lievers dan daar een maand doorbrengen met de vriendjes en vriendinnetjes die ze daar door de jaren heen gemaakt hebben. En waarom zou ik dan nog ergens anders naar toe gaan? Het is heus niet zo dat ik op de kleintjes moet letten, in de spreekwoordelijke zin. Wellicht als ze wat ouder zijn dat de lol er dan vanaf is en ik ze op verre reizen kan trakteren, maar wij vinden het prima zo. Mijn vrouw en ik hebben trouwens ook helemaal niets te klagen. We hebben er zelf ook een mooie vriendenkring opgebouwd waarmee we ieder jaar gaan vissen, barbecueën en weet ik veel wat nog meer. Een maand lang genieten, niet ver van huis maar wel lekker weg uit de sleur zodat we ons weer op kunnen laden voor een nieuw seizoen van hard werken.

Op zoek naar een familiecamping? Drenthe geeft je de Berken

De familiecamping Drenthe is werkelijk van alle markten thuis. Kijk maar eens naar hun speciale gelegenheden:

  • Zo is er gratis Wi-Fi voor diegenen die hun laptop niet thuis kunnen laten of over een smartphone beschikken. En dat geldt tegenwoordig voor ongeveer 99 procent van de bezoekers, dus dit is een erg fijne service van familiecamping Drenthe. Zo blijven we altijd op de hoogte van het reilen en zeilen in de rest van de wereld. Maar eerlijk gezegd checken we slechts af en toe het nieuws en het weer. Mocht er zich een calamiteit voordoen dan zijn we in ieder geval snel bereikbaar
  • Voor de kinderen zijn er niet alleen veel speelmogelijkheden bij familiecamping Drenthe zoals speelvelden, zandbakken en klimrekken. Ook is er in de meivakantie en in de zomervakantie een uitgebreid recreatieprogramma waar onze kinderen dagelijks zoet mee zijn. Dit gebeurt allemaal onder supervisie dus je hoeft je nooit zorgen te maken over waar je kinderen uithangen.
  • Wil je graag privé sanitair? Dan is dit zelfs mogelijk op familiecamping Drenthe. Er zijn namelijk 56 extra luxe standplaatsen met een eigen wc, wastafel en douche binnen handbereik. En dat is nog lang niet alles. Op de plek van je voortent of van je luifel is kunstgras aangelegd. Zo zit je zelfs bij slecht weer nog comfortabel en droog in de buitenlucht. Geen modder en geen matten nodig. Familiecamping Drenthe denkt ook aan alles.
  • Nog niet overtuigd van alle comfort? Lees dit maar eens: de comfort-plaatsen zijn voorzien van 16 Ampère elektra, watertappunt, vuilwaterafvoer, draadloos internet en tv-aansluiting.

Je leest het, familiecamping Drenthe is een heerlijke plek om te genieten. Mocht je er toch even op uit willen gaan dan zijn er genoeg activiteiten te ondernemen.

  • Breng een bezoekje aan de mooie metropolis van het noorden: Groningen
  • Of ga naar de dierentuin en Emmen
  • Geniet van de mooie natuur in de bosrijke Hondsrug. Lekker wandelen of fietsen kan hier volop waarna je met en tevreden gevoel terug kan gaan naar familiecamping Drenthe.

Wacht niet langer en boek snel

Want vol is vol. Familiecamping Drenthe heeft een 9,4 gekregen van de ANWB dus dat wil nogal wat zeggen. Ze hebben dan ook maar liefst vier sterren dus familiecamping Drenthe is inderdaad verreweg het beste dat Drenthe heeft te bieden. Ondanks het grote aanbod dat familiecamping Drenthe tot hun beschikking heeft, is het door deze hoge ratings immens populair. Vroegtijdig boeken is dan ook wat ik jullie absoluut aanraad als jullie het ook zien zitten om eens te genieten van een leuke kampeervakantie in het altijd mooie Drenthe. Je kunt gemakkelijk met hen in contact komen. Breng maar eens een bezoekje aan hun website en het zal je opvallen dat je zelfs online kunt reserveren. Wil je extra goed op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe dingen die familiecamping Drenthe te bieden heeft dan kan je abonnee worden van hun nieuwsbrief, een andere mogelijkheid is door ze te gaan volgen via de sociale media. Ook zij zijn onderhand lid geworden van facebook en twitter en er zijn sfeervolle impressies te vinden op youtube, op die manier kan je nog even de kat uit de boom kijken, maar wederom: wacht niet te lang. Mocht je zelf willen bellen of e-mailen dan is dat ook zeker mogelijk. Je vindt deze informatie op hun subpagina genaamd “volg ons”. Zij nemen altijd zo snel mogelijk contact met je op. Tot gauw!

http://www.campingdeberken.nl/omgeving/golfen/