ABNY
Image default
Gezondheid

Zoek je rusthuizen of serviceflats? Zivi groepeert allerlei handige informatie over woonzorg!

Van jong tot oud, Zivi maakt zorginformatie voor iedereen toegankelijk

Zivi is een handige verzamelsite met zorginformatie voor iedereen.  Zoek je een neonatoloog of pediater voor je kleintje of eerder woonzorg oplossingen voor ouderenzorg? Iedereen kan op Zivi terecht om de juiste zorgverleners en zorgorganisaties te vinden.

Op Zivi kunnen rusthuizen, woonzorgcentra en serviceflats met een persoonlijke login bovendien zelf hun profielpagina beheren. Je mag dus gerust zijn dat je relevante, correcte en volledige informatie zal vinden wanneer je door het aanbod van woonzorgcentra en serviceflats bladert op de Zivi woonzorg pagina.

Elk rusthuis of ouderentehuis kan er algemene informatie en foto’s, maar ook bijkomende toelichting over de kameruitrusting, faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden kwijt. Je hebt dus heel wat informatie op zak voor je de rusthuizen en serviceflats van je keuze gaat bezoeken.

Op Zivi kan je dergelijke informatie over duizenden woonzorgcentra en serviceflats in heel Vlaanderen terugvinden en met de handige zoekfunctie heb je meteen een overzicht van de woonzorgcentra en serviceflats in de regio van jouw keuze. 

Klaar om een geschikt rusthuis of een comfortabele service flat te vinden? Je zoektocht start bij Zivi, dé website met zorginformatie voor iedereen.

http://www.zivi.be