ABNY
Image default
Bedrijven

De Beveiligingsite voor uw beveiliging.

Uw woning of kantoor beveiligen met deurcilinder & deurbeslag, draadloos alarmsysteem, kluizen en domotica.

Je leest het vaker in het nieuw dat er veel inbraken worden gepleegd. Je huis beveiligen is dus geen overbodige luxe meer. Ook rijtjeswoningen worden steeds vaker getroffen door inbraken. Inbraken worden ook veelal niet meer in de avond of snachts gepleegd maar tegenwoordig ook vooral overdag. 1 van de meest voorkomende inbraakmethodes is tegenwoordig de deurcilinders kapot trekken. waardoor je met elke tool de deur kan openen. Met het nieuwe antitrekbeslag behoort dit tot het verleden. het is niet meer mogelijk om de cilinder te trekken of uit te boren met de SKG 3* deurcilinders en deurbeslag van mr-beveiliging.

Ook draadloze alarmsystemen is een erg goed en effectief middel om inbrekers tegen te gaan. Mocht een inbreker toch een poging doen zal het alarmsysteem dit direct detecteren en de inbreker zal daardoor op de vlucht gaan waardoor ze geen of minimale bezittingen hebben kunnen ontvreemde. Ook bent u ervan verzekerd dat er geen ongenodigde gasten uw huis kunnen betreden als u ligt te slapen.

Draadloze alarmsystemen werken ook veel beter dan vroeger. Er zijn nog wel een aantal specificaties waar u goed naar moet kijken om een kwaliteit alarmsysteem aan te schaffen.

Op MR-Beveiliging.nl kunt u diverse kwaliteits draadloze alarmsystemen terug vinden. Hier worden ook alle beste alarmsystemen beschreven. Heeft u vragen of advies nodig, raden wij van harte aan om contact met ze op te nemen. Ze zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Ze verkopen onder andere Jablotron, Abus, Visonic, Eminent alarm, Honeywell en nog veel meer merken voor uw beveiliging in en rond uw woning.

http://www.mr-beveiliging.nl