ABNY
Image default
Woning en Tuin

De handigheid van een gietvloer

U heeft een klein bedrijf en wilt graag uitbreiden. U besluit om van de garage een mooie werkplaats te maken. Deze is helaas niet afgewerkt en er staat veel troep in. Om er een mooie werkplaats van te maken besluit u om de betonvloer om te bouwen tot een gietvloer. Een gietvloer is ideaal voor een werkplaats.

Maar wat zijn nou de voordelen van een gietvloer zijn?

Een gietvloer heeft geen naden waardoor de vloer makkelijk schoon te maken is. Een vloer met naden heeft de kans dat er vuil in de naden komt te zitten. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op moet dweilen en zuigen wanneer je een vloer met naden schoon wilt maken. Bij een gietvloer of een polyurethaan vloer kunt u makkelijk en snel de vloer dweilen of stofzuigen. Dit scheelt enorm veel tijd waardoor u meer met uw werk bezig kunt zijn.

Een ander voordeel van een gietvloer is dat hij snel gelegd kan worden. Een gietvloer kan binnen 1 dag gelegd worden. Dit door een toegevoegde stof waardoor de vloer binnen enkele vloeren droog is. U kunt dan een vloer binenn 48 weer gebruiken. 

Een gietvloer kunt u een mooie kleur geven en die na een jaar weer vervangen. Het bovenste laagje van een gietvloer is een paar milimeter dik waardoor er snel een nieuwe laag bovenop kan worden gelegd.

 

www.kornuyt.nl

http://www.kornuyt.nl