ABNY
Image default
Aanbiedingen

Waarom een pinautomaat bij eigen winkel beginnen?

U wilt een eigen winkel beginnen en u zult daarvoor investeringen moeten doen en voorbereidingen moeten treffen. Naast de gebruikelijke dingen als een pand, inrichting en een voorraad, dient u ook zaken te hebben voor de betalingen van uw klanten, zoals een kassa. Ondanks dat niet alle winkeliers hun klanten de mogelijkheid tot pinnen bieden, doet u er wel verstandig aan uw klanten een pinbetaling aan te kunnen bieden.

Veiligheid

Naast het feit dat dit bijdraagt aan uw veiligheid, minder geld in kas, is minder roofgoed, draagt dit ook bij aan de klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid van uw winkel. Lang niet iedereen heeft contact geld op zak. Tevens is het voor klanten vaak te vervelend om eerst ergens anders te gaan pinnen voor de aankopen in uw winkel. Ze zullen vaak liever hun spullen dan ergens anders kopen. Indien u geen financiële middelen heeft om een pinautomaat te kopen, kunt u ook een pinautomaat huren.

Een pinautomaat huren (Voordelen)

Een pinautomaat huren, kan ook bijzonder handig zijn als u een extra pinautomaat nodig heeft wanneer u op een beurs, de markt, een evenement of festival gaat staan. Bij een pinautomaat huren kunt u zelf de duur van het huren kiezen, bijvoorbeeld een dag of een maand. Verder hebt u geen verschillende contracten met diverse partijen af te sluiten, voor bijvoorbeeld credit card betalingen en het verwerken van tansacties. Bij een pinautomaat huren worden deze services door de verhuurder aangeboden. Ook hebt u bij een pinautomaat huren de voordelen van het feit dat de leverancier bij een storing voor een oplossing zorgt.

U kunt vast en mobiel huren bij Lubee.nl

Sommige leveranciers bieden u zelfs de garantie dat u bij een storing binnen drie uren na melden geholpen wordt, of zelfs een vervangende pinautomaat krijgt. Indien u geen groot bedragen ineens voor de aanschaf van een pinautomaat kunt betalen, slechts een beperkte tijd een pinautomaat nodig heeft of wilt genieten van de voordelen van alles onder één dak en de service bij storing, dan is een pinautomaat huren de juiste keuze voor u. U dient er alleen rekening mee te houden dat de pinautomaat niet uw eigendom wordt.

http://www.demooisteplek.nl/financieel/waarom-pinnen/