ABNY
Image default
Gezondheid

Het roken van gezonde sigaretten

Dat de woorden roken en gezond ooit nog eens samen zouden gaan is zeer verrassend. En toch is het zo . Met de komst van het nieuwe apparaat genaamd de elektronische sigaret is dit namelijk mogelijk. Er komen niet langer schadelijke stoffen in het lichaam terecht zoals teer. Heb jij ook moeite met het stoppen met roken? Probeer dan ook eens de elektrische sigaret.

De elektrische sigaret

De elektrische sigaret zou worden gezien als het nieuwste en werkende hulpmiddel voor het stoppen met roken. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? De elektronische sigaret bestaat uit drie onderdelen, de vulling, de batterij en de verdamper. De vullingen bestaan uit een bepaalde vloeistof die met behulp van de verdamper verdampt worden. De damp die hier uit ontstaat wordt uit eindelijk geïnhaleerd door de gebruiker. Deze damp is niet schadelijk zoals de damp van een gewone sigaret. Daarom wordt deze sigaret ook wel de gezonde sigaret genoemd. Om gebruik te kunnen maken van de elektronische sigaret, dient men de batterij op te laden. Deze kan een aantal uur mee gaan en kan steeds weer opnieuw opgeladen worden. Om steeds weer gebruik te kunnen maken van de elektrische sigaret, hoeft men dus alleen de vullingen opnieuw aan te schaffen.

Moeite bij het stoppen met roken

Stoppen met roken is erg lastig. Toch is het zeker niet onmogelijk. Veel mensen weten het uit zichzelf voor elkaar te krijgen om te stoppen met deze schadelijke verslaving. Toch zijn er veel mensen die grote moeite hebben bij het stoppen met roken. Voor hen zijn er dan ook verschillende producten op de markt te vinden die als hulpmiddel zouden moeten dienen bij het stoppen met roken. Je kunt daarbij denken aan pleisters en kauwgom. Toch zijn veel mensen van mening dat deze artikelen niet werken.

http://www.esmokedeal.nl