ABNY
Sport

Dont Tap The White Tile: Meest verslavende game ter wereld

Piano Tiles, of ook wel bekend als Dont Tap The White Tile is de nieuwe flappy bird op de wereld. Zowel voor apple als Android. Het is een ontzettend addictief spel met een enigszins makkelijk idee daarachter. De intentie is dat je, zoals de naam al suggereert, enig de zwarte blokken aanraakt met je poot. De witte mag je niet aanstoten.

Hoe speel je het

Meteen zijn er drie gamemodi. Alle 3 met eenvormig grondbeginsel maar alle drie een verschillende score.
Classic is de belangrijkste gamemode waarbij je zo snel mogelijk een parcours moet afleggen. Je hebt vijftig zwarte blokjes die je zo gauw mogelijk moet aanstoten en daarna heb je een bepaalde periode als score.  Hoe sneller hoe beter.

Piano Tiles

De 2e gamemodus, een van de uiterst populaire, is Arcade. Hiermee gaat het daarom dat je gewoonweg het zo langdradig mogelijk uithoudt. Er komen zwarte blokjes op je af, die jij dan moet aanraken. Dit gaat steeds sneller en voor elk blokje krijg je 1 cijfer totdat je af loopt. Dit is mogelijkerwijs een van de moeilijkste gamemodi om onder de knie te krijgen vanwege de snelheid. Ook is een groot scherm gemakkelijk.

De 3e gamemodus lijkt op Classic, maar is ietwat getweakt. De gamemodus heet Zen. Het is bijna als Classic, louter omgedraaid. In plaats van een beslist getal blokjes en een varierende tijd is het nu een vaste tijdsruimte en varierende blokken. Je hebt nu 30 seconden om zo heel wat beschikbaar blokken aan te trommelen. Het is wat delicaat om dit vlot onder de knie te krijgen en de hele 30 seconde genkel mankementen te maken, maar na wat herhalen moet het slagen.

http://donttapthewhitetile.org

Gerelateerde artikelen

Waarom Een Personal Trainer

Voetballen op straat

Fit word je bij Apeldoorn fitness