ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating Hasselt brengt singles uit je eigen streek samen!

Natuurlijk ben je altijd geïnteresseerd om nieuwe mensen te ontmoeten ongeacht waar ze vandaan komen, want jij bent nu eenmaal een spontaan en sociaal persoon. Maar als je nieuwe vrienden wil maken met wie je op stap wil gaan en leuke dingen gaan doen, dan is het toch wel handig dat ze uit je eigen streek komen nietwaar?

Met speeddating in Hasselt ontmoet je minstens 7 vrijgezellen die even spontaan zijn als jij, die bovendien ook uit Limburg komen én die ongeveer jouw leeftijd hebben. Tijdens zo’n speeddate leg je dus contacten met mensen met een gelijkaardige achtergrond en je weet vooraf dat ook zij geïnteresseerd zijn om nieuwe mensen te leren kennen. Dat vergemakkelijkt de zaak natuurlijk.

Tijdens het speeddaten zal je met elke vrijgezel een kort gesprekje van 7 minuten voeren. Na die 7 minuten slaat de gong en schuiven de heren door naar een volgend tafeltje en een volgende te ontmoeten dame. Zo heb je op het einde van de avond met iedereen kort kennis gemaakt. Deelnemen aan een activiteit van Speeddating Hasselt zorgt zo dus voor een gezellig avondje uit vol leuke praatjes en interessante ontmoetingen, maar daar stopt het niet!

Na de speeddating zal je thuis via de website aanduiden wie je graag opnieuw zou ontmoeten. Enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden er contactgegevens uitgewisseld. Je hoort het, speeddating is leuk om te doen, maar ook lekker anoniem. Wie weet maak je er trouwens niet alleen vrienden, maar slaan er ook wel amoureuze vonken over?

Speeddating Hasselt is een onderdeel van Speeddating Vlaanderen. Speeddates worden namelijk bijna elke weekavond op verschillende locaties ingericht. Kijk dus zeker ook eens naar  de kalenders van Speeddating Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, … en vele andere.

http://www.speeddatinghasselt.be