ABNY
Image default
Kinderen

Muurstickers voor de kinderkamer

Een kinderkamer hoort lekker vrolijk te zijn en moet helemaal bij je kind passen. Met de gekke en opvallende muurstickers, creëer je een kamer waar alle kinderen trots op zijn. Van baby tot tiener: een leuke muursticker kan je kind niet weerstaan.

 

Laat zijn of haar persoonlijkheid zien

Heb je een stoer zoontje? Dan houdt hij van vast van auto’s of exotische dieren. En je dochter heeft misschien wel een grote voorliefde voor pony’s of ze  droomt er van om ballerina te worden. Onze ruime collectie muurstickers kinderkamer sluit mooi aan bij de persoonlijkheid en wensen van jouw kind. De muurstickers voor kinderen, zijn natuurlijk uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren. Al hun favoriete kleuren zitten er tussen, zoals blauw, roze of groen. Je weet er altijd wel een leuk plekje in de slaapkamer voor te vinden. Laat je liever aan de buitenkant van de deur zien wie er slaapt? Met de deurstickers vergist niemand zich ooit meer in de kamer.

 

Vier de geboorte van je kind

Je hebt er negen maanden naar uitgekeken. En eindelijk is het moment daar: je zoon of dochter wordt geboren. Er is niets leuker dan de babykamer te voorzien van onze geboortestickers. Kies voor een muursticker met een kruipende of lachende baby. Of ga voor een afbeelding van een schattige teddybeer in de kamer. De naam van je kleine, prijkt er altijd trots onder. Deze muursticker van je baby, is nog eens een leuke manier om iedereen te laten weten wie er sinds kort in de kamer slaapt!

 

Wil jij graag een leuk detail in de slaapkamer? Laat je dan inspireren door de collectie muurstickers van het Stickerparadijs. Hiermee maak je echt een kamer om blij van te worden!

 

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers/kinderkamer