ABNY
Image default
Marketing

Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk instrument om meer omzet te behalen

Er zijn vele bureaus welke seo zoekmachine optimalisatieverzorgen. Ongetwijfeld zal je al veel verschillende verhalen en werkwijzen hebben gehoord en wellicht zal je door de bomen het bos niet meer zien. Bij Click to Business wordt de dienstverlening volledig toegelicht zodat je inzicht hebt betreffende onze werkwijze.

De voordelen van zoekmachine optimalisatie

De voordelen van zoekmachine optimalisatie van Click to Business op een rij:

  • à        Meer relevante bezoekers op de website
  • à        Groei van klantenbestand
  • à        Een flinke omzetgroei
  • à        Besparing op de advertentiekosten bij Google Adwords
  • à        Flinke voorsprong op concurrenten
  • à        Uitstekende service
  • à        Positief resultaat garantie

Werkwijze zoekmachine optimalisatie

Om bovenaan in Google te staan is tegenwoordig veel meer nodig dan jaren geleden. Toen was het toevoegen van keywords en metadescriptions in het script van de website voldoende. Tegenwoordig gaat om een samenhang van goede SEO teksten, juiste integratie van SEO technische aspecten op de website en voor een zeer groot deel (circa 70%) om linkbuilding. linkbuilden is het plaatsen van links van de eigen website op andere websites.

Sinds mei 2013 is Google een stuk strenger geworden in de beoordeling van websites. Er wordt momenteel veel meer gekeken naar het linkbuildingprofiel van een website. Indien deze niet voldoet aan relevantie en niet volledig uniek is dan zal Google de website niet meer op de eerste pagina laten verschijnen.. Om dit te voorkomen of te genezen werken wij alleen met unieke speciaal voor linkbuilding geschreven artikelen, volgens de Google normen anno 2014. Deze plaatsen wij op een netwerk van websites waar wij een samenwerking mee hebben.

Vraag daarom vandaag nog een offerte aan! Click to Business gets you on top!

http://www.clicktobusiness.nl/