ABNY
Image default
Internet

Utopia nieuws

Utopia is een realityprogramma van SBS6 welke inmiddels al 5 maanden op de buis is. Vele mensen volgen het programma waarin 15 verschillende mensen een totaal nieuw bestaan gezamelijk moeten opbouwen. Vele kijkers kunnen dit dagelijks volgen via SBS6. 

Het kan dus wel eens voorkomen dat je een aflevering niet kunt kijken i.v.m. eventuele andere verplichtingen. Vandaag de dag kun je gemakkelijk een aflevering terug kijken via het internet. Één van de websites waar je Utopia kunt bekijken is namelijk utopia gemist  Het leuke van deze website is dat je dagelijks Utopia afleveringen kunt terugkijken. Ook één van de voordelen is dat je inprincipe niet thuis hoeft te blijven om een aflevering van Utopia te bekijken. Dagelijks worden er nieuwe afleveringen toegevoegd. U kunt dus zelf beslissen waar en wanneer je een aflevering wilt bekijken. Of het nu op je desktop of mobieltje is, het maakt helemaal niets uit.

http://utopiagemist.net