ABNY
Image default
Auto’s en Motoren

Bestelauto leasen

Bestelauto leasen

Als ondernemer kunt u erg afhankelijk zijn van uw besetlauto. De bestellingen moeten immers op tijd geleverd worden en uw magazijn tijdig gevuld. Een goede bestelauto leasen in plaats van een bestelauto kopen heeft alleen maar voordelen! Zo kunt u de totale administratie en onderhoud door ons laten doen. Verzekeringen, wegenbelasting, APK, vervangedn vervoer: Graag nemen we u alles uit handen, zodat u zich volop kunt focussen op uw zaak. U kiest zelf de bestelwagen uit, afhankelijk van uw budget. Een nieuwe bestelbus leasen is mogelijk, maar we kunnen ook gebrukte leaseauto’s leveren. we staan u bij met advies en informeren u uitgebried over de fiscale voordelen die u hebt. U kunt een keuze maken uit veel verschillende leasevormen, waaronder Financial lease en Operational lease. Een bestelauto leasen bij ons is voordelig en de auto’s zijn direct leverbaar!

Veelgestelde vragen

Vraag: Waaraan moet ik voldoen om een bestelauto te kunnen leasen?
Antwoord: Uw bedrijf moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. We beoordelen ook uw kredietwaardigheid. Bent u zzp’er? Dan vragen we u om recente jaarcijfers van uw onderneming aan te leveren.

Vraag: Mag ik alles met de bestelauto doen?
Antwoord: Als u bedoelt dat u uw auto graag wilt bestcikeren, dan is dat geen probleem. We kunnen het zelfs ook voor u doen!

Vraag: Hoe kan ik mijn maanlasten zoveel mogelijk verlagen?
Antwoord: U kunt bij ons een aanbetaling doen, of een slottermijn opnemen in uw contract. In dat geval leaset u bij ons nog voordeliger een bestelauto! Vraag naar de voorwaarden en neem gerust contact met ons op.

Bestel nu uw bestelauto of stel een vraag
Bent u er inmiddels al uit? Een bestelauto is zo geleaset! U hoeft alleen maar een offerte op te vragen. Dit kunt u doen door ons formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen. We zullen u dan zo snel mogelijk een offerte toesturen. Hebt u daarna nog vragen of hebt u ons advies nodig? Wij staan altijd voor u klaar!

http://www.autoleasecentrale.nl