ABNY
Image default
Groothandel

Lemet elektrische boilers

A-merk elektrische boilers, Lemet

Sinds enige jaren is DsignIT BV exclusief de importeur van de elektrische boilers van “LEMET”. Het gehele pakket boilers ligt dan ook op voorraad in een groot magazijn te Hoofddorp vanwaar alle elektrische boilers van Lemet worden verzonden in Nederland maar ook naar Belgie, Duitsland, Frankrijk en UK.

Binnen Nederland zijn er enkele resellers die ook de elektrische boilers van Lemet mogen verkopen. Naast eigen voorraad hebben deze reselers ook een showroom waar men de boilers kan bekijken.

Online verkoop in Europa

Via de website http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler kan men de elektrische boilers bestellen. Meestal gaan ze dezelfde dag nog mee met de vervoerder zodat ze binnen 2 werkdagen bij de klant kunnen zijn. Ook wordt er buiten Nederland binnen 2 werkdagen geleverd.

Naast de vele loodgieters en installateurs zijn er steeds meer particulieren die online hun boiler bestellen bij elektrischeboiler.eu/lemet .

De lemet boiler onderscheidt zich door de dikke buitenmantel waardoor hij het water langer vast houdt. Niet voor niets mag hij de naam “greenline”  voeren. 

Ook is er een Lemet ECOway digitale boiler waar men diverse blokken in voor kan programmeren waarbij de boiler aan of uit mag gaan. Dit zorgt voor een aanzienlijke energie besparing is kan al snel terug verdient worden door de lage aanschafprijs.

Elektrischeboiler.eu

Elektrischeboiler.eu is een activiteit van DsignIT BV te Hoofddorp. DsignIT BV houdt zich bezig met in- en export van elektritechnische materialen en aanverwanten.

Meer weten? Kijk snel op onze website http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler

http://www.elektrischeboiler.eu/lemet-elektrische-boiler