ABNY
Image default
Woning en Tuin

Bio ethanol tafelhaard

Om een diner of een etentje gezellig te maken zetten veel mensen kaarsen op tafel. Er is namelijk niets gezelliger of romantischer dan de gloed van die prachtige bewegende vlammen. Niet iedereen is er echter van gecharmeerd. Zo kan de was op de tafel lekken. Buiten op het terras of in de tuin wil het ook nog wel eens te hard waaien en blaast de wind zonder pardon dat romantische kaarslicht uit. Kaarsen kunnen bovendien omvallen en brand veroorzaken. Met een bio ethanol tafelhaard heeft u dat probleem niet. U heeft de beweging, warmte en het licht van de vlammen, zonder alle nadelen en ongemakken. HGB-Trading is dé specialist in hoogwaardige tafelhaarden.

 

Een bio ethanol tafelhaard biedt voordelen

 

Een bio ethanol tafelhaard is zeker net zo milieuvriendelijk als een kaars, omdat de brandstof gemaakt wordt van plantaardige producten, soms zelfs van plantenafval. Daarnaast kunt u de hoogte van het vuur zelf eenvoudig aanpassen. Naast het prachtige licht dat het geeft, is de bio ethanol tafelhaard ook een extra warmtebron. Ook als het iets kouder is, kunt u met een tafelhaard gezellig buiten tafelen. Bij de verbranding komt bovendien geen rook vrij. U kunt de tafelhaard op elke tafel plaatsen, of het nu binnen of buiten is. Elk samenzijn rond de tafel wordt zo een warme en gezellige aangelegenheid.

 

Bio ethanol tafelhaard voldoet aan hoge veiligheidseisen

 

Elke bio ethanol tafelhaard van HGB-Trading voldoet aan de laatste en hoogste veiligheidsnormen en is dus voorzien van het CE-keurmerk en een EN Keurmerk. Wij zetten veiligheid altijd op de eerste plaats en daarom verkopen wij allen tafelhaarden van het topmerk Kratki. Daardoor kunnen wij niet alleen instaan voor de veiligheid van het product, maar ook voor de kwaliteit. Van een bio ethanol tafelhaard van Kratki heeft u jarenlang plezier.

 

Bio ethanol tafelhaard modellen

 

Een bio ethanol tafelhaard bij HGB is in diverse modellen te verkrijgen. De strak vormgegeven tafelhaarden zijn te verkrijgen met of zonder glazen platen en in een rechte of gebogen vorm. Sommige van de modellen kunt u krijgen in de kleuren zilver, zwart of wit, zodat u een keuze kunt maken wat het beste bij uw interieur past. Voor minder dan honderd euro zit u er al warmpjes bij. Naast bio ethanol tafelhaarden vindt u bij HGB-Trading ook bio ethanol haarden met schouw of als hanghaard en zelfs vrijstaande  haarden. Zo kunt u uw hele huis vullen met het sfeervolle vlamlicht en de warmte van een haard.

 

Een tafelhaard is suikerzoet

 

De brandstof voor bio ethanol tafelhaard is ethanol, wat eigenlijk de scheikundige benaming is voor alcohol. Door de gisting van suikers in plantaardige producten zoals fruit, suikerriet, suikerbiet en maïs ontstaat er een goed brandbare vloeistof. Zelfs van zetmeelhoudende planten en plantaardig restafval kan ethanol worden gemaakt. In het geval van bio ethanol voor de haard is deze vloeistof niet geschikt voor consumptie, maar wel om een mooi vuurtje te maken. Of als brandstof voor een racewagen. Daarom wordt bio ethanol ook wel eens bio diesel genoemd. Bij het verbranden van bio ethanol komen geen schadelijk gassen vrij, niet voor de mens, maar ook niet voor het milieu. Uw bio ethanol tafelhaard is dan ook niet alleen zeer milieuvriendelijk maar bovendien ook veilig. Gezellig, prachtig licht, warm en bovendien milieuvriendelijk, wat kunt u nog meer eisen van uw haard en tafelverlichting?

http://www.hgb-trading.nl/bio-ethanol