ABNY
Image default
Cadeau

Spotify VS. muziek downloaden

Het legaal streamen van muziek wordt met de dag populairder. zo bieden diensten als Spotify gratis streamen aan met af en toe reclame, maar ook abonnementen waarbij je ongelimiteerd naar muziek kunt luisteren zonder reclame.

Laten we beginnen met de nadelen van het illegaal downloaden van muziek
Om te beginnen is het “gratis” downloaden van muziek illegaal, je kunt hier dus flinke problemen door krijgen, en dat wil natuurlijk niemand! Ook is het risico om een virus te downloaden zonder dat je het door hebt erg groot wanneer je illegaal muziek download. En ja, dan ben je weer lang bezig om dat hardnekkige virus van je computer af te krijgen en heb je dus geen tijd om naar je nieuwe muziek te luisteren. 

Maar wat zijn dan de voordelen van Spotify?
Spotify is, om te beginnen, legaal. Wanneer je Spotify gebruikt om muziek te streamen loop je dus geen risico op boetes en dat soort straffen. Spotify is simpel op je computer, telefoon en tablet te installeren waardoor je altijd alle muziek bij de hand hebt. Je kunt playlists aanmaken om snel het soort muziek te kiezen dat je op dat moment wilt horen, erg handig en simpel dus. Ook kun je met een Spotify Premium abonnement ongelimiteerd naar muziek luisteren waar en wanneer je maar wilt door de offline optie. Dit is erg handig wanneer je onderweg bent naar school of naar je werk en je naar je Spotify playlists wil luisteren zonder dat al je mobiele internet opraakt. Ook in het buitenland komt dit erg goed van pas, je kunt dan op het strand of tijdens het skiën naar je favoriete muziek luisteren zonder internet! Spotify heeft een enorm breed assortiment van muziek, voor ieder wat wils. Al deze muziek is makkelijk en snel te vinden door de goede zoek optie. Spotify biedt ook extraatjes, zoals het voorstellen van muziek die je misschien leuk vind, hierdoor kun je veel nieuwe artiesten ontdekken.

Ja, Spotify kost een beetje geld als je een abonnement neemt, maar je betaald voor de veiligheid en het gebruiksgemak. Zoals je hebt kunnen lezen zijn er alleen maar voordelen aan het gebruik van Spotify.

http://123spotifygiftcard.nl/