ABNY
Image default
Eten en drinken

Thuisstore.com, uw online supermarkt

Online shoppen doe je bij Thuisstore.com

Food

Dit kopje bevat het grootste assortiment met voedingsmiddelen. Je kunt werkelijk alles hier bestellen met een super snelle levering. Het assortiment van Thuisstore doet niet veel onder van die van een supermarkt. Het assortiment bestaat uit gerenommeerde merken als Doritos, Conimex, Lotus, LU en Cup a Soup. Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment, maar het is duidelijk dat je voor de dagelijkse boodschappen prima terecht kunt bij Thuisstore.

Non-Food

Of je nu opzoek bent naar Deodorant of een BBQ je vind het hier allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Het assortiment is zo breed dat het nog maar de vraag is hoeveel supermarkten hier tegenop kunnen boxen. Het is niet vreemd dat Thuisstore één van de grootste online supermarkt aan het worden is met een zeer breed assortiment. Toegankelijk voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Kleding

Speciaal voor de zakelijke klant, biedt Thuisstore ook de mogelijkheid om werkkleding te bestellen. Hier kunnen bedrijven bijvoorbeeld terecht voor de aankoop van stevige en hoge kwaliteit werkschoenen.

Verhuur

Geef je een feestje en ben je opzoek naar een tent, bar of glaswerk? Ook dan kun je terecht bij Thuisstore. Thuisstore biedt de particulier als zakelijke klant de mogelijkheid om tegen een scherp tarief tenten, glaswerk of mobiele taps te bestellen. Thuisstore komt alles afleveren en weer ophalen, zodat al het werk uit handen wordt genomen. Kijk voor meer informatie over de verhuurservice van Thuisstore onder het kopje ‘Verhuur’.

Kado

Speciaal voor de feestdagen of een speciaal evenement heeft Thuisstore het kopje cadeau tip. Hier worden leuke en zeer speciale artikelen aangeboden om bijvoorbeeld de jarige of geliefde mee te verwennen. Ben je opzoek naar een kado, maar heb je geen idee wat je wilt geven? Kijk dan eens onder dit kopje.

Bouwmarkt

Ook biedt Thuisstore bouwspullen en toebehoren aan. Hierbij valt te denken aan boilers, rookkanalen, kachelpijpen of douchekoppen. Alles is te bestellen bij Thuisstore. Je hoeft niet meer te surfen of te zoeken naar andere online webwinkels die producten snel thuis komen afleveren. Alles is mogelijk en te bestellen in combinatie met een uitstekende service bij Thuisstore.

Dieren

Onder het kopje ‘Dieren’ kan de consument en zakelijke klant terecht voor dierenvoeding, afrasteringen en andere toebehoren. Ook hier zijn de prijzen zeer scherp te noemen. Mede door de snelle service en goede afspraken met de leverancier, kan de consument hier prima terecht. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu opzoek bent naar kattenbakkorrels of een hamsterkooi, alles is aanwezig in de webwinkel van Thuisstore.

http://www.thuisstore.com