ABNY
Image default
Vakantie

Vakantie naar Turkije

Goedkoop Turkije
Wie kent het niet, de geweldige all-inclusive vakanties in Turkije!
Je betaalt je vlucht, verblijf en eten drinken in een. Voor de rest geen extra kosten! Heerlijk toch? De all-inclusive vakanties zorgen ervoor dat men goedkoop naar Turkije kan gaan! Tuurlijk zou je apart een vlucht kunnen boeken en apart je hotel/appartement, maar vaak is dat onvoordeliger.

De reis naar Turkije
Zoals eerder vermeld, is het gebruikelijk dat men het vliegtuig naar Turkije neemt. Met ongeveer 3 uurtjes vliegen ben je al in Istanbul, Izmir of Bodrum. Wanneer je op het vliegveld aankomt moet je alvorens de paspoortcontrole een visum Turkije kopen. Het visum is nog bij aankomst verkrijgbaar voor € 25. Toch vonden de Turken die niet helemaal praktisch om iedereen maar zo lang in die rij te laten wachten voor een Turks visum.

E-visum Turkije
Sinds kort is het mogelijk om uw visum voor Turkije online aan te vragen. Het zogenaamde e-visum. U kunt dus vóór vertrek uw visum rustig op uw gemak aanvragen. Het e-visum bedraagt €24,95 en u kunt gewoon online via iDeal of MisterCash betalen.
Het is tevens ook mogelijk om uw visum direct bij de Turkse overheid aan te vragen. Helaas is de website niet beschikbaar in het Nederlands en dient u met een Credit Card te betalen; de kosten voor een visum bedragen dan $ 20,70.

Aanvragen visum Turkije
Bij aankomst was het gewoon in de rij staan, een stempeltje krijgen en doorlopen maar! Wanneer u het visum online aanvraagt, is het niet veel moeilijker geworden. U vult simpelweg wat gegevens over van uw paspoort of ID-kaart, NAW gegevens en u bent klaar! Vervolgens gaat u door naar de betaling waarbij u kunt kiezen tussen iDeal of MisterCash. Tevens kunt u kiezen om uw visum zowel per post als per mail wilt ontvangen. Wanneer u heeft betaald is uw aanvraag ingediend. U zult nu het Turkije visum binnen 24 uur ontvangen.

Tot snel in Turkije?

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen