ABNY
Image default
Beauty en verzorging

De niet-standaard bruiloft is hot!

Waarom zou je trouwen zoals iedereen dat doet? Die tijd dat alles volgens tradities moet is wel voorbij. Het kan ook anders zodat het echt jullie bruiloft wordt en niet die van iedereen. Waarom moeten trouwjurken bijvoorbeeld altijd wit (of rood) zijn? Een zacht roze of zwarte trouwjurk staat vaak veel mooier bij een lichtere huid.

Dagindeling

Je denkt al snel aan slapen bij je ouders, je aanstaande haalt je op met een mooie auto, jullie gaan naar het gemeentehuis of de trouwlocatie en beloven elkaar eeuwige trouw. Vervolgens hebben jullie eventueel een borrel of receptie, daarna het eten en ten slotte het trouwfeest. Heb je er al eens over nagedacht om dit helemaal door elkaar te husselen? Je kunt bijvoorbeeld eerst om een uur of 11 ’s ochtends verzamelen bij een mooie locatie waar je een praatje kunt maken met je gasten, een hapje kunt eten en een drankje drinkt. Een uurtje later begint de ceremonie en jullie zijn al helemaal op je gemak! Je kunt ’s middags na de ceremonie ook en picknick plannen en vervolgens feesten tot een uur of 6 ’s avonds. Jullie hebben zo nog heel de avond samen om jullie trouwdag intiem te vieren. Natuurlijk kun je ook nog voor een feest kiezen.

Trouwkaarten

Waarschijnlijk denk je bij trouwuitnodigingen meteen aan een mooie kaart. En mooie trouwkaarten zijn er genoeg. Je ziet ze voorbij komen met schattige lintjes, strikjes, jullie eigen foto of in piramidevorm. Zijn jullie creatievelingen, dan is het leuk om iets anders te doen met de trouwkaart. Zo kun je in Engeland een theedoek laten bedrukken als trouwkaart. Doe er wat confetti in en stop het in een doosje die in de brievenbus past. Super leuk! Heb je een bruiloft op het strand, doet dan de uitnodigingen in een doorzichtige fles en stuur deze flessenpost op. Trouwen jullie in een kasteel dan is het heel toepasselijk om een klassiek telegram te sturen. Je hebt ze ook in rollen met een flosje eraan, die zijn über-chique!

 

http://www.femweddingshop.nl