ABNY
Image default
Hobby en vrije tijd

Een pagodetent huren voor uw bruiloft

Een pagodetent huren is een perfecte oplossing voor uw bruiloft. We weten bij Weernink Tentenverhuur dat een bruiloft één van de mooiste dagen uit uw leven is en daarom willen we u bijstaan op het gebied van een mooi onderkomen in de vorm van een schitterende pagodetent. De pagodetent is namelijk zeer geschikt voor een bruiloft of trouwerij. Het heeft de uitstraling van een luxe feesttent met de mogelijkheden van een degelijke partytent. Hierdoor is het zeer goed te gebruiken tijdens een bruiloft op welke locatie dan ook. De stevige aluminiumconstructie van de pagodetenten zijn goed op te bouwen door uzelf of door ons personeel. Ze willen u ongetwijfeld helpen bij het klaarmaken van de locatie op de dag zelf of zelfs enkele dagen van tevoren. Doordat de pagodetenten te koppelen zijn, is het mogelijk om een zeer grote tent te creëren, voor een groot aantal gasten en bezoekers op uw bruiloft. U kunt de pagodetent bijvoorbeeld gebruiken als een overkapping op de plek waar de gasten zitten tijdens de ceremonie. Daarnaast is het ook erg goed inzetbaar als een overkapping voor bijvoorbeeld de dansvloer, wanneer deze ook in de buitenlucht opgesteld gaat worden. De pagodetent is daarom uitermate geschikt voor uw bruiloft.

http://www.weerninktenten.nl/pagodetent-huren/