ABNY
Image default
Muziek

Spotify betalen met PayPal

Paypal is een online zeer veilige betaaldienst op het internet, die gekoppeld staat aan jouw bankrekening of creditkaart. Eenmaal een account bij Paypal, dan is jouw emailadres voldoende om een betaling te doen.
De betalingen vinden online plaats en praktisch altijd tussen verkoper/webwinkel en jou. De bedragen zijn veelal laag en zeer eenvoudig uit te voeren.
Het voordeel van Paypal is het gemak, de betrouwbaarheid voor beide partijen, maar zeker ook de geringe gegevens die je afgeeft.
Paypal is een veilige manier van betalen naar binnen- en buitenland.

Account aanmaken

Een account op Paypal is zo aangemaakt. Je kunt ervoor kiezen je account te koppelen aan je bankrekening, maar ook aan een creditkaart is mogelijk.
Wanneer je online tot een aankoop overgaat, bijvoorbeeld bij Spotify, dan is het invoeren van enkel je emailadres voldoende om die aankoop te doen.
Let wel op! Het bedrag wordt afgeschreven, dus zorg voor voldoende saldo op je Paypalaccount.
Geld op je Paypalaccount kun je via je bank of creditkaart storten, maar ook kan men geld naar jouw Paypalrekening storten.

Spotify

Een abonnement op Spotify is heel eenvoudig met Paypal te betalen. Omdat het hier een abonnement betreft is Ideal niet mogelijk. Automatische incasso’s zijn immers nietmet Ideal te doen. Dit integestelling tot Paypal. Wanneer je eenmaal een akkoord voor een automatische incasso hebt afgegeven, zal dit ook gebeuren.
Het blijft belangrijk dat je oplet wat je via je Paypal aankoopt.

Hoe neem ik een abonnement op Spotify?

Wanneer je een Spotify Premium code koopt. Dit kan online, maar ook in de winkel, dan volg je de instructies op via de Spotify website. Er wordt tijdens dit eenvoudige proces, onder andere naar een betaalmogelijkheid gevraagd. Hier vul je ‘Paypal’ in en uiteraard je emailadres. 
Paypal zal het bedrag van je Paypalrekening afschrijven en je via email een activeringscode toesturen. Wanneer je deze code verzilverd kun je gebruik maken van het abonnement.

Geld terug via Paypal?

Paypal biedt mogelijkheden om afgeschreven geld terug te vorderen, maar je moet zeer gegronde redenen hebben. Je komt het af en toe wel eens tegen bij veilingssites, waarin producten niet geleverd worden of er zich andere problemen voordoen, waarbij het noodzakelijk is om het geld teruggestort te krijgen.
Spotify bijvoorbeeld levert zijn goede product direct en als je ermee akkoord gegaan bent is er een volwaardige deal gemaakt.

http://123spotifypremium.nl